Ronde eettafel

Dit is een deel van onze collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Ronde eettafel kopen? Dan bent u bij Carré Wonen en Slapen aan het juiste adres. Hier vindt u namelijk alles op het gebied van stijlvol wonen. Bekijk de laatste trends op het gebied van stijlvol wonen én de beste kwaliteit ronde eettafels. Reserveer nu uw eettafel of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom!

Waarom kiezen voor een ronde eettafel?

Een ronde eettafel heeft vele voordelen en het is een van de laatste trends. Zo neemt een ronde tafel weinig ruimte in beslag. Met deze tafel maakt u de ruimte zeer toegankelijk. Hij heeft namelijk geen hoeken en is compact. Daarom past hij beter in een kleinere woonkamer. Natuurlijk staat hij ook geweldig in een grotere woonkamer, want u kunt hem op maat laten maken! Ook kunt u met een ronde eetkamertafel meer zitplaatsen creëren en het is dus geen probleem wanneer er familie, vrienden of andere mensen op bezoek komen.

Een ronde tafel is ook heel gezellig. Iedereen zit namelijk naast elkaar en je kunt met iedereen gemakkelijk een gesprek voeren. Het is zeer gemakkelijk om oogcontact te hebben met iedereen aan de tafel en wanneer er een oneven aantal is, hoeft niemand zich op te offeren om tegenover het lege plekje te zitten. Dit is dus een groot voordeel vergeleken met een rechthoekige of vierkante tafel. Uiteraard kunt u een ronde tafel met vele interieuren combineren en kunt u in iedere huiskamer een gezellige sfeer brengen.

Tafel voor u op maat

Iedere woning is uniek. Hierdoor zijn de afmetingen om uw meubels te plaatsen ook voor iedere woning uniek. Het is daarom altijd passen en meten om alle gewenste meubels, zoals een eettafel in het huis te plaatsen. Bij Carré Wonen en Slapen bieden wij deze altijd voor u op maat. Vrijwel iedere tafel is in verschillende afmetingen te verkrijgen. Afhankelijk van de maat kunnen wij bepalen hoeveel personen er om de tafel kunnen zitten. Neem vrijblijvend eens contact met ons op voor de juiste informatie!

Houten ronde eettafel kopen?

Heeft u uw keuze kunnen maken uit een van onze ronde eettafels? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak om de tafel bij ons te kunnen bewonderen in de showroom op een voor u gewenst moment. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het kiezen van de juiste bijpassende eettafel stoelen.