Bedden

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Inspiratie nodig?

Download onze Carré slapen folder Download de folder

Boxsprings bij Carré Wonen en Slapen. Slapen op niveau

Ontdek de unieke eigenschappen van de comfort bedden

De boxsprings en ledikanten uit het Comfort Slapen concept zijn van alle gemakken en comfort voorzien en zorgen voor een goede nachtrust. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Deze bedden zijn bovendien voorzien van extra functies om het leven wat makkelijker te maken.

Maak kennis met het Comfort Slapen concept bij Carré Wonen en Slapen in Volendam – Noord-Holland

De volgende merken verkopen we bij Carré Wonen en Slapen:

Metropool

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Ontdek de unieke eigenschappen van de comfort bedden

De bedden hebben een comfortabele hoogte, hierdoor kunt u gemakkelijk in- en uitstappen, ze zijn daarnaast uit elkaar te schuiven, wat het opmaken makkelijker maakt. U kunt het bed op verschillende manieren verstellen om zo in prettige houding een boek te lezen of tv te kijken. Wij laten u ook graag zien dat comfort niet ten koste van een gezellige slaapkamer hoeft te gaan. Maak uw keuze uit mooie houtkleuren, warme, zachte stoffen waarmee de boxsprings bekleed kunnen worden. Geheel naar uw eigen wens en smaak.

Deelbare boxspring

De deelbare boxspring heeft een comfortabele hoogte, hierdoor kunt u gemakkelijk in- en uitstappen, ze zijn daarnaast uit elkaar te schuiven, wat het opmaken en schoonmaken makkelijker maakt.

Afspraak plannen

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring is op verschillende posities in hoogte verstelbaar, zoals het voet-, been-, rug- of hoofdgedeelte. Daardoor wordt het wel heel prettig TV kijken, een boek lezen of lekker ontbijten in bed.

Contact opnemen

Ga voor nog meer comfort met onze rijkelijke opties

Naast de ruime keuze aan verstelbaarheid bied het Comfort Slapen concept nog meer luxe opties om het slapen nog comfortabeler te maken. Stel nu uw eigen boxspring samen voor een geweldige slaapbeleving.

Afstandsbediening

Kwaliteitstof

Uitstapverlichting

Nieuwsgierig geworden? Wij raden u van harte aan bij Carré Wonen en Slapen te komen proefliggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen