Slaapkamerkasten

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Inspiratie nodig?

Download onze Carré slapen folder Download de folder

Mooi opgeruimd staat netjes!

Bent u op zoek naar een nieuwe slaapkamerkast? Dan bent u bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod in slaapkamerkasten en alles op het gebied van wonen. Diverse merken en talloze stijlen en materialen zorgen ervoor dat onze kasten uniek in haar soort zijn.

Bij ons is het ook mogelijk om in een paar stappen uw complete slaapkamerkast te ontwerpen met het kastenprogramma van Silvan. Daarover meer verderop op deze pagina.

Een kast op maat

Natuurlijk hangt de grootte van uw nieuwe kledingkast af van de ruimte die u beschikbaar heeft. Soms komt de kledingkast in de slaapkamer te staan, maar deze kan natuurlijk ook in een tweede (slaap) kamer terechtkomen. Veel mensen schakelen een styliste of verkoper in om advies te krijgen over de inrichting van hun woonkamer. Ook dit is allemaal mogelijk bij Carré door gratis de hulp in te schakelen van onze interieurspecialisten, wanneer u een slaapkamer bij ons aanschaft.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Nölte slaapkamerkasten (Details)

Met een slaapkamerkast van Nolte heeft u gekozen voor veel ruimte. Of voor rijkelijk.

Flexibele opbergruimte die met de accessoires van Nolte perfect individueel kan worden ingedeeld en optimaal kan worden aangepast aan uw garderobe. Ontdek het goed doordachte accessoiresystemen zet u schrap voor een opgeruimde toekomst.

Een mooi programma waarbij keuzevrijheid en kwaliteit centraal staan

De Silvan linnenkast biedt veel opties, bijvoorbeeld op het gebied van spiegeldeuren, kleuren en verlichting. Ook hier kunnen onze medewerkers u adviseren.
Ook op het gebied van kastindeling of bijbehorende nachtkastjes bent u bij ons aan het juiste adres. Kom snel langs in onze winkel voor het beste advies.

Afspraak plannen

Kastprogramma Silvan geeft u ruim keuze in het samenstellen

Elegante zweefdeurkasten met bijna onbeperkte combinatie mogelijkheden, een ruime keus aan uitvoeringen, decors en
glas- en spiegeldeuren. Met diverse handige kastaccessoires en functionele verlichting maakt u uw kast compleet!

Contact opnemen

Creëer met de Silvan materialen uw eigen stijl

Als u heeft bepaald hoe groot de slaapkamerkast moet worden, hoe de indeling wordt en hoe het front er uit komt te zien, wordt het tijd om het front in te vullen qua materiaal en kleur. Maak uw keuze uit spiegel, hout een uni kleur of een combinatie! Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met het samenstellen van uw droomkast!

Spiegel

Spiegel geeft een ruimtelijk effect aan uw slaapkamer

Hout

Hout geeft een natuurlijke en robuuste uitstraling aan uw kast

Kleur

Ga voor een strakke variant en kies voor één van de uni kleuren

Wilt u ook een kast op maat? Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Naast een uitgebreide collectie kasten, kunt u bij ons ook terecht voor uw complete slaapkamer. Ook op het gebied van kastindeling of bijbehorende nachtkastjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u onder het genot van een kopje koffie uitgebreid voorlichten voor langdurig plezier!

Afspraak plannen