Slaapkamerkasten

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Inspiratie nodig?

Download onze Carré slapen folder Download de folder

Wij inspireren onze bezoekers met een uniek assortiment slaapkamerkasten. Ben jij op zoek naar een nieuwe slaapkamerkast? Dan ben je bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres. Bij ons vind je een ruim aanbod in slaapkamerkasten en alles op het gebied van wonen. Diverse merken en talloze stijlen en materialen zorgen ervoor dat onze kasten uniek in haar soort zijn.

Bij ons is het ook mogelijk om in een paar stappen jouw complete slaapkamerkast te ontwerpen met het kastenprogramma van Silvan. Daarover meer verderop op deze pagina.

Slaapkamerkasten op maat

Natuurlijk hangt de grootte van de nieuwe kledingkast af van de ruimte die je beschikbaar hebt. Soms komt de kledingkast in de slaapkamer te staan, maar deze kan natuurlijk ook in een tweede (slaap) kamer terechtkomen. Veel mensen schakelen een styliste of verkoper in om advies te krijgen over de inrichting van hun woonkamer. Ook dit is allemaal mogelijk bij Carré door gratis de hulp in te schakelen van onze interieurspecialisten, wanneer je een slaapkamer bij ons aanschaft.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Nölte slaapkamerkasten

Met een slaapkamerkast van Nolte kies je voor heel veel ruimte.

Flexibele opbergruimte die met de accessoires van Nolte perfect individueel kan worden ingedeeld en optimaal kan worden aangepast aan jouw garderobe. Ontdek het goed doordachte accessoiresystemen zet je schrap voor een opgeruimde toekomst.

Silvan linnenkasten

De Silvan linnenkast biedt veel opties, bijvoorbeeld op het gebied van spiegeldeuren, kleuren en verlichting. Ook hier kunnen onze medewerkers je adviseren.
Ook op het gebied van kastindeling of bijbehorende nachtkastjes ben je bij ons aan het juiste adres. Kom snel langs in onze winkel voor het beste advies.

Afspraak plannen

Voordelen Silvan kasten

Elegante zweefdeurkasten met bijna onbeperkte combinatie mogelijkheden, een ruime keus aan uitvoeringen, decors en glas- en spiegeldeuren. Met diverse handige kastaccessoires en functionele verlichting maak je jouw  kast compleet!

Contact opnemen

Creëer met de Silvan materialen uw eigen stijl

Bepaal de grootte en de indeling van de slaapkamerkast. Vervolgens kijk je naar je interieurplan wat betreft het front en vul je het met materiaalsoort en kleur aan. Maak jouw keuze uit spiegel, hout een uni kleur of een combinatie! Kom je er niet uit? Onze interieurspecialisten helpen je graag met het samenstellen van jouw droomkast!

Spiegel

Spiegel geeft een ruimtelijk effect aan uw slaapkamer

Hout

Hout geeft een natuurlijke en robuuste uitstraling aan uw kast

Kleur

Ga voor een strakke variant en kies voor één van de uni kleuren

Wil je ook een kast op maat? Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Naast een uitgebreide collectie kasten, kunt je ook bij ons terecht voor een complete slaapkamer. Ook op het gebied van kastindeling of bijbehorende nachtkastjes ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je onder het genot van een kopje koffie uitgebreid voorlichten voor langdurig plezier!

Afspraak plannen