Duette Shades

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Ervaar het unieke design van Duette® Shades

Met duette raamdecoratie haal je de look van een plisségordijn in huis, maar zonder zichtbare koordjes. Zo oogt ze zachter en strakker. Het zijaanzicht doet denken aan een honingraatstructuur.

De duette collectie biedt een brede keuze aan diverse stoffen, variërend van functionele unistoffen in verschillende kleuren tot exclusieve geweven stoffen en stijlvolle prints. Ze biedt drie transparantiegraden aan en is verkrijgbaar in 25 mm en 45 mm.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Functionele voordelen

Esthetiek en energiebesparing in één, dat is wat de Doupli-collectie biedt. De stoffen zijn sfeervol, elegant en leveren volledige bescherming tegen zonlicht, terwijl je toch optimaal geniet van het daglicht.

  • Energiebesparend: bespaar tot 12% op je energiefactuur per jaar!
  • Geluiddempend dankzij hun unieke celstructuur
  • Compacte systemen
  • Privacy volgens de transparantiegraad

Extra service

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Afspraak plannen

Stoffen

In de duette collectie zitten verschillende soorten afwerkingen. Je vindt er non-woven doeken in een brede range aan kleuren, alsook verschillende woven doeken. Hun natuurlijke weving geeft het raam een exclusieve look. Daarnaast heb je stoffen met exclusieve prints of vlamvertragende stoffen.

  • Non-woven
  • Woven
  • Geprint
  • Vlamvertragend

Transparant

Deze stoffen zijn licht geweven zodat je door de stof heen kan kijken.

Verduisterend

Zichtdichte en verduisterende stoffen, perfect voor slaapkamers.

Sfeerimpressies van de raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen