Duette Shades

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Ervaar het unieke design van Duette® Shades

Bent u op zoek naar Duette® shades? Dan bent u bij Carré aan het juiste adres. Wij zijn een officiële verkoper van Duette® shades. Bij ons kunt u dan ook terecht voor alle soorten die er zijn.

Waarom Duette shades?

Bij steeds meer mensen vindt je Duette shades. Dit is niet zo gek want deze gordijnen hebben veel voordelen t.o.v. andere soorten raamdecoratie. Om te beginnen zijn ze enorm energiebesparend. Dit komt door het zogeheten honingraatstructuur. Dit heeft een positief effect op het binnen houden van warmte. Verder zijn ze makkelijk schoon te maken, isoleren goed en u heeft zelf in de hand hoeveel lichtval er binnenkomt in uw woning. Het strakke design zorgt ervoor dat Duette gordijnen helemaal van nu zijn.

Wilt u een offerte?

Kom vrijblijvend eens langs of neem contact op, zodat onze interieurspecialisten een offerte op maat voor u kunnen maken.

 

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Duette shades bedienen

De Duette shades is heel makkelijk te bedienen. U heeft namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een koord. Deze kan rechts en links geplaatst worden van de gordijnen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een handgreep. Alles is dus mogelijk. Verder zijn ze heel licht van gewicht, waardoor de bediening dus ook nog eens heel makkelijk is.

Eenvoudig schoon te maken

De Duette gordijnen vangen natuurlijk veel stof op. De shades van Duette zijn, naast alle voordelen, ook nog eens heel makkelijk om schoon te maken. Hier kunt u een zachte borstel voor gebruiken of met een doekje dat een klein beetje vochtig is. Zijn er vlekken op gekomen? Dan heeft dit meer aandacht nodig. U kunt de Duette shades dan ook in een bak leggen met lauw water. Belangrijk is dat u de gordijnen x wel meteen ophangt, zodat deze rustig kan drogen.

Afspraak plannen