Laminaat vloer

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Laminaatvloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint.

Laminaat vloer laten leggen? Voor de beste vloeren ben je bij Carré wonen en slapen aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste laminaat vloeren van de beste kwaliteit. Deze zijn geschikt voor iedere woning. Deze vloeren zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen. Bekijk snel onze mogelijkheden!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Wat is een laminaatvloer?

Een vloer van laminaat is een synthetisch vloerproduct. Deze is gemaakt van meerdere lagen. Deze lagen zijn gemaakt van verschillende materialen. De bovenste laag is gemaakt van kunststof. Kunststof is een sterk materiaal en daarom kan deze vloer goed tegen een stootje. Een laminaat vloer wordt gelegd met een klikverbinding. Deze vloer is dus eenvoudig om te leggen. Een laminaat vloer is van zeer goede kwaliteit en heeft een zeer realistisch design.

Voordelen van een laminaat vloer

Een vloer van laminaat heeft diverse voordelen. Wij zetten er een aantal op een rijtje, zodat je een beter beeld krijgt van de kenmerken van deze vloer:

  • Vochtbestendig
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te plaatsen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Past op iedere plaats en in ieder interieur
  • Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen

Wij leveren een grote variatie in decors en kleuren; planken vlak of met vellingkant, breed, extra dik of lang en tegels in diverse formaten en uitvoeringen. Op de volgende pagina’s vind je een selectie uit onze collectie. Wil je meer zien? Neem dan contact op voor een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Brede collectie laminaat vloeren

Wij leveren bij Carré wonen en slapen een grote variatie laminaat vloeren. Deze zijn beschikbaar in verschillende decors en kleuren. Daarnaast is er de mogelijkheid uit diverse formaten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit vlakke planken, brede planken of extra dikke en lange planken. Je kunt dus zelf jouw voorkeur bepalen. Indien je alle mogelijkheden wilt bekijken, kun je vrijblijvend contact met ons onze interieurspecialisten opnemen.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is advies op maat. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte woonruimte. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.

Afspraak plannen

Afspraak inplannen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Dan kun je vrijblijvend een afspraak met ons inplannen. Zo kunnen we de mogelijkheden van de vloeren bespreken en kunnen wij het juiste advies voor je opstellen. Ontdek alle mogelijkheden van Carré Wonen en Slapen, onze service en garanties in
onze winkel of bij je thuis. Wanneer je een afspraak maakt, nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Contact opnemen