PVC

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

PVC (Dryback of click verbinding)

PVC-stroken zijn een gewilde keuze van consumenten, architecten en projectinrichters. Het is een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid én de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken.

PVC-stroken zijn beschikbaar in dryback en/of click verbinding. Bij dryback worden de stroken verlijmd op de ondergrond. Bij click vergrendelen de stroken zich middels een click verbinding aan elkaar waardoor één geheel ontstaat. Een clickvloer wordt dus niet verlijmd aan de ondergrond, daarom is er onder andere een ondervloer nodig.

Voor alle leg- en onderhoudsinstructies verwijzen wij u door naar ons document onder het tabblad ‘onderhoud’. Voor het downloaden van afbeeldingen en brochures verwijzen wij u door naar ‘Downloads’.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

The Rigid (click)

Met The Rigid tovert u snel elke ruimte om tot een ware beleving. Het plaatsen van een vloer is nog nooit zo eenvoudig geweest. Carré kan uw vloer installeren over een bestaande vloer of een vloer met kleine oneffenheden. Door het unieke Uniclick systeem is lijm niet meer nodig.

Door de duurzame en waterbestendige eigenschappen van deze veelzijdige vloer is hij geschikt voor elke leefruimte.

Afspraak plannen

Nieuwsgierig geworden? Plan meteen een afspraak met Carré Wonen en Slapen B.V.

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Contact opnemen