Luxaflex Duetteluxaflex logo

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Luxaflex® Duette® Shades zijn een veelzijdige vorm van raambekleding, en zeer geschikt zijn voor ramen met grote afmetingen, ronde ramen of ramen met speciale vormen. Geen enkele andere raamdecoratie is zo veelzijdig. Door de unieke honingraat structuur zij  de isolerende Duette Shades stoffen zijn mooi en functioneel, ze verbeteren het akoestisch en het thermisch verhogen van elk vertrek. 

Kenmerken Luxaflex Duette

Luxaflex® Duette Shades zijn, behalve op rechte ramen ook uitstekend geschikt voor dakramen, lichtkoepels en serres. Ook voor draai- /kiepramen en afwijkende vormen (bv. ronde of trapezium ramen) zijn Duette Shades de oplossing 

 FrameFix™ is een naadloos systeem met een magnetisch frame dat op het kozijn wordt geplaatst. Het is dé perfecte oplossing voor draai-kiepramen en zowel geschikt voor kunststof als aluminium kozijnen. De lichtkier is zo klein mogelijk doordat het magnetisch frame nauw aansluit op het venster. Het is in gebruik ook handig met schoonmaken. Het frame is te verwijderen om de ramen schoon te maken. FrameFix™ is ook verkrijgbaar met Plissé Shades. Deze producten zijn ook te bedienen via het systeem PowerView. 

Duurzame oplossingen 

De collectie Duette® Shades is elegant, energie-efficiënt en heeft een akoestische werking door de honingraatstructuur van de stof. Dit zorgt er tevens voor dat de warmte in de zomer wordt geweerd en in de winter vastgehouden wordt. Ook is de doeksoort ‘bamboo’ gemaakt met 25 procent natuurlijke bamboe vezels, waardoor deze collectie extra duurzaam is. 

Hardware omschrijving 

Luxaflex® Duette Shades worden vervaardigd met Hunter Douglas EOS® hardware, het meest veelzijdige en geavanceerde systeem op de markt. Dit innovatieve systeem past perfect over elk type raam. Van verticale ramen tot dak- en serre ramen, ongeacht vorm, grootte en locatie. De componenten zijn kleur gecoördineerd voor een strak uiterlijk. Duette® Shades kunnen worden bevestigd aan muur en plafond, kozijnen van vinyl en direct op het glas. Bij montage op het glas is het bijkomende voordeel dat er niet in de kozijnen geboord hoeft te worden. 

Kindveiligheid 

Niet alleen thuis, maar ook bij (semi-)openbare gebouwen denken wij aan de veiligheid van kinderen. Klik hier voor meer over kindveiligheid. Duette Shades zijn ontworpen met het oog op veiligheid. 

Beschikbaar in veel kleuren en patronen 

Luxaflex duette Shades zijn beschikbaar in een zeer uitgebreid scala aan stof stijlen (incl. Batiste en Elan) en kleuren. De verschillende transparantiemogelijkheden bieden variërende gradaties van privacy en licht controle. Onze lichtdoorlatende Duette Shades stoffen zijn daarnaast speciaal ontworpen om daglicht prachtig te filteren. Wij bieden ook een selectie vlamvertragende Duette Shades stoffen. 

Meer inspiratie nodig dan alleen van Duette Shades? Bekijk hier al onze raamdecoratie.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen