Luxaflex jaloezieënLuxaflex jaloezieën

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Luxaflex® heeft de horizontale jaloezie in Nederland groot gemaakt en het merk loopt nog steeds voorop in deze productgroep. Op zowel functioneel als decoratief vlak is er ontzettend veel mogelijk met deze collectie. Niet alleen is er keuze uit meer dan 180 verschillende kleuren, maar voor iedere kleur is ook de afwerking specifiek afgestemd. De verschillende kleuren jaloezieën zijn ook makkelijk te  combineren en te variëren, zodat er een stijlstatement mee kan worden afgegeven. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen tussen verschillende materialen, zoals aluminium en houten jaloezieën.

Kenmerken

Met Horizontale Jaloezieën heb je de lichtbeheersing in de woning volledig in beheer. De opties als VarioFlex® en MegaView® laten extra licht door en zorgen ervoor dat je meer zicht naar buiten hebt.

 

Duurzame oplossingen

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën zijn bijna volledig vervaardigd van gerecycled aluminium en daardoor een zeer milieubewuste keuze. De hardware is gecertificeerd op niveau brons, volgens het internationale Cradle to Cradle Certified™ Products Program in de markt voor raambekleding. Dit duurzaamheidsprogramma stimuleert het kringloopprincipe. Dit betekent dat alle materialen van gecertificeerde producten na gebruik nuttig inzetbaar zijn voor verwerking in een ander product, zodat ze hun waarde behouden voor mens en milieu. 

Verschillende uitvoeringen

De raambekleding is beschikbaar in vijf verschillende lamelbreedtes, waardoor de jaloezieën in vrijwel iedere ruimte goed toepasbaar zijn. Zo is de jaloezie met een lamelbreedte van 35 mm ideaal voor kamers met middelgrote tot grote ramen. Is de 25 mm lamel de meest verkochte en meest functionele oplossing.  Bij normale ramen bieden de 50 en 70 mm lamel elegante oplossingen voor brede en hoge ramen. Er zijn verschillende slimme en comfortabele bedieningen voor horizontale jaloezieën, waaronder PowerView® Automation. 

Kindveiligheid

Niet alleen thuis, maar ook bij (semi-)openbare gebouwen denkt het merk Luxaflex aan de veiligheid van kinderen. Zij beschouwen  kindveiligheid als de hoogste prioriteit.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen