Bedding Concepts

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Waren boxsprings in eerste instantie bedoeld voor de luxe hotels en de meer bemiddelden, tegenwoordig kan iedereen thuis genieten van de luxe van een boxspring. De Metropool collectie is van Nederlands fabricaat en de beste kwaliteit. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij De Mooiste Woonwinkel. Uw korting kan oplopen van € 500,- tot € 700,-.

Boxsprings van wereldklasse! Waan jezelf in een luxe hotel in een wereldstad!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Nederlands fabricaat en de beste kwaliteit Boxprings

Exclusief verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen, de Mooiste Woonwinkel, in de regio Volendam en omstreken. Met gratis radiografische afstandsbediening en unieke anti-slip. Met een ruime keuze uit verschillende hoofdborden en modische stoffen, voor ieder wat wils! Lekker slapen begint met de juiste kwaliteit van de boxspring.

Contact opnemen

Elektrische boxspring

Een elektrische boxspring is op verschillende posities in hoogte verstelbaar, zoals het voet-, been-, rug- of hoofdgedeelte. Daardoor wordt het wel heel prettig TV kijken, een boek lezen of lekker ontbijten in bed.

Lekker slapen begint met de juiste kwaliteit van de boxspring

Is uw slaapkamer wat aan de kleine kant? Geen probleem!

Wij geven u een aantal tips waarmee u uw slaapkamer groter laat lijken:

  • Kies voor een kast met zweef/schuifdeuren en benut de hoogte door de kast tot aan het plafond te laten reiken. En kies daarbij voor één of meerdere spiegeldeuren en plaats deze op een plek waar het daglicht in de spiegel wordt weerkaatst.
  • Zorg voor verlichting op meerdere plekken in uw slaapkamer, zo ontstaan er geen donkere hoeken. Denk bijv. aan spotjes (die u ook op een spiegel kunt richten voor extra effect) maar ook aan kastverlichting.
  • Gebruik niet teveel verschillende kleuren in uw kamer. Kies bijvoorbeeld voor één lichte hoofdkleur en een accentkleur. Als u uw kledingskast in dezelfde kleur als uw muur koopt, dan valt de kast minder op en wordt het geheel rustig. Kies voor een lichte vloer, dat zorgt voor een meer ruimtelijk effect.

Nieuwsgierig geworden? Wij raden u van harte aan bij Carré Wonen en Slapen te komen proefliggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen