M Line

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

MLINE past bij een gezonde levensstijl

MLINE matrassen, MLINE kussens en MLINE slaapsystemen zorgen ervoor dat het lichaam een perfecte slaaphouding aanneemt; de contouren van het lichaam nauwlettend worden gevolgd; het lichaam volledig ontspant en goed herstelt. We werken hard, sporten regelmatig, door de week en in het weekend. Deze intensieve levensstijl vraagt veel van ons lichaam. Een goede nachtrust kan een uitstekende bijdrage leveren aan een gezonde en vitale manier van leven.

MLINE. Sleep well. Move better.

Het dagelijks leven wordt steeds intensiever. Bij MLINE draait alles om de optimale nachtrust.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Uniek matras in de HYBRID Premium Series van MLINE

Het matras combineert de goede ondersteuning van een pocketvering met een innovatieve tussenlaag van gezoneerde schuimballen voor een goede mobiliteit. Het comfort van visco-elastisch schuim met het revolutionaire infused Slow Motion Gel. De fundatiepocket en de tussenlaag zorgen voor de dynamische ondersteuning, een optimale ventilatie en een goede bewegingsvrijheid in bed. De visco-elastisch schuimlaag met iSM-Gel® in de bovenlaag van de matras bewerkstelligt het ongeëvenaarde slaapcomfort en zorgt voor een optimale warmte- en vochtafvoer van het lichaam

MLINE wordt aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten

Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op MLINE bijdraagt aan een goed herstel van
lichaam en geest gedurende de nacht, zodat overdag maximaal kan worden gepresteerd.

Slapen op MLINE heeft bovendien een preventieve functie tegen rug- en nekklachten. Daarom vertrouwen fysiotherapeuten, zorginstellingen, topsporters en ziekenhuizen op de ultieme drukverlagende eigenschappen van MLINE

De revolutionaire matrassen uit de HYBRID Series

M Line introduceert de revolutionaire matrassen uit HYBRID Series. Bekijk hier de
nieuwste TV commercial van M Line. Voor meer informatie over de nieuwste generatie matrassen, bekijk onze collectie matrassen.

Nieuwsgierig geworden?
Wij raden u van harte aan bij Carré Wonen en Slapen Wonen te komen proefliggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen