Perzona

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

The most personal bed, te verkrijgen bij Carré Wonen en Slapen

De beddenwereld doet alsof iedereen hetzelfde is. Maar jij slaapt niet zoals iedereen. Jij slaapt op jouw manier. Op een matras welke voor jou persoonlijk op maat is gemaakt. Perzona is de nieuwe manier van slapen. Met het gepatenteerde Perzona MyScan meetsysteem bepaal jij simpel welke ondersteuning jij nodig hebt. Ervaar nu bij ons in de winkel de ondersteuning die écht bij u past.

Ontdek het nieuwe slapen.

Ieder matras heeft natuurlijk een goede basis nodig om goed tot zijn recht te komen. De Perzona boxsprings zijn speciaal ontwikkeld voor de Perzona matrassen en geven de matrassen een nog beter comfort en extra ondersteuning.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Design by award winning Ben Hoek: Schitterend sterk

Ben Hoek tekende voor het ontwerp van de elegante benen van de Perzona boxsprings. Een lust voor het oog. Hij studeerde Bouwkunde en Architectonische Vormgeving in Den Haag. Op jonge leeftijd groeit zijn interesse voor meubelen en in de loop van de jaren ontwikkelt hij een indrukwekkende, sterk samenhangende collectie. Met zijn kenmerkende lijnenspel van harde, rechte lijnen en zachte rondingen weet hij verschillende prijzen in de wacht te slepen. Vanaf het prille begin was Ben Hoek nauw betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van de Perzona boxsprings.

De benen worden vervaardigd uit staal met voeten van aluminium of een RAL kleur. Daardoor zien ze er niet alleen prachtig uit, maar zijn ze ook ijzersterk.

Jouw matras verdient een perfecte basis

De Perzona boxspring zijn allemaal gebaseerd op een metalen frame met daarop een 7 zone pocketveer basis.

Een optimale afstemming op jouw matras.

Slim-line design

Topdesign én subliem comfort? Perzona bewijst dat het kan met het Perzona Slim-Line design.

De boxspring is slank van vorm en wordt gedragen door twee elegante stalen design benen met aluminium voeten.

Ontdek het nieuwe slapen

Jouw persoonlijke, op maat gemaakte boxspring moet natuurlijk geweldig slapen. Maar looks zijn minstens zo belangrijk. Veel persoonlijker kun je het niet maken.

Maak een keuze uit een van de luxe stoffen en kies jouw eigen kleur.

Heerlijk samen slapen door te genieten van je eigen individuele slaapcomfort.

Nieuwsgierig geworden? Plan meteen een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van Perzona, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen