Sunday Boxspring

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Wake up the fresh way with Sunday

Verrassende boxspring collectie waar het elke dag als een zondag voelt

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Dan kiest u voor een Sunday boxspring. Carré  is een officiële verkoper van de Sunday boxsprings. Verder vindt u in onze showroom alles op het gebied van wonen en slapen. Kom eens langs om vrijblijvend proef te liggen in een boxspring van Sunday

Slaap ontspannen met een Sunday boxspring

Voelde elke dag, maar als zondag, een dag waarop even niets hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen. Precies met die gedachte hebben wij Sunday Boxsprings ontworpen, waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving.

Het is tijd voor een Sunday boxspring!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Sunday boxspring kopen? Kom vrijblijvend proef liggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van tevoren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete Sunday boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen