Sunday Boxspring

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Wake up the fresh way with Sunday

Verrassende boxspring collectie waar het elke dag als een zondag voelt

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Dan kiest u voor een Sunday boxspring. Carré  is een officiële verkoper van de Sunday boxsprings. Verder vindt u in onze showroom alles op het gebied van wonen en slapen. Kom eens langs om vrijblijvend proef te liggen in een boxspring van Sunday

Slaap ontspannen met een Sunday boxspring

Voelde elke dag, maar als zondag, een dag waarop even niets hoeft. Geen wekker, geen werk, geen stress. Gewoon ontspannen wakker worden en relaxed aan de dag beginnen. Precies met die gedachte hebben wij Sunday Boxsprings ontworpen, waarbij perfecte ondersteuning, uitstekende ventilatie en een ongeëvenaard ligcomfort resulteren in de ultieme slaapbeleving.

Het is tijd voor een Sunday boxspring!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Dit maakt een Sunday boxspring bijzonder

Airflow topper

De kern van de Airflow topper bestaat uit flexibele minipockets. Deze kern is volledig ademend, waardoor warme lucht snel wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een fris en aangenaam slaapklimaat. De Airflow topper is leverbaar in 3 verschillende uitvoeringen.

High-Low pockets

De matrassen bevatten een kern van High-Low veren. Deze hoge en lage veren zorgen van een uitgebalanceerd ligcomfort. De hoge veren dragen het lichaam en de lage veren zorgen voor actieve ondersteuning.

Triple Pocket System

Wanneer u een Box 800 of Box 900 combineert met een Airflow topper ontstaat het Triple Pocket effect. Een combinatie waarbij uw lichaam door 3 lagen veren wordt ondersteund. Het Triple Pocket System staat garant voor een ontspannen manier van slapen!

Afspraak plannen

Elektrische boxspring

en elektrische boxspring is op verschillende posities in hoogte verstelbaar, zoals het voet-, been-, rug- of hoofdgedeelte. Daardoor wordt het wel heel prettig TV kijken, een boek lezen of lekker ontbijten in bed.

Creëer uw eigen stijl met bijpassend hoofdbord

De Sunday boxspring collectie omvat maar liefst 3 boxspring-modellen en 3 type hoofdborden die onderling met elkaar uitgewisseld kunnen worden. Stel nu uw eigen boxspring samen voor een geweldige slaapbeleving.

Hoofdbord Caro

Hoofdbord Indy

Hoofdbord Luna

Sunday boxspring kopen? Kom vrijblijvend proef liggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van tevoren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete Sunday boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen