Service

Service

Op alle mogelijke manieren doen we ons best het woord service inhoud te geven. Dat begint bij een goed advies. Voor productinformatie en voor stylingadvies hebben we ervaren en opgeleide experts die je graag verder helpen met elke vraag of behoefte.

Maatwerk & vakmanschap

Waar maatwerk nodig is voor bijvoorbeeld kasten, vloeren of zonwering, komt ons serviceteam gratis bij je langs om in te meten en later te monteren. Met een eigen atelier houden we de kwaliteit hoog en de kosten laag voor het op maat maken van alles op stoffengebied. We bieden je tijdelijke opslagruimte wanneer je de gekochte spullen nog even niet kwijt kan. Met ons eigen wagenpark zijn we stipt en voorzichtig met het afleveren van goederen en flexibel in het maken van leveringsafspraken. Bij elke interesse zorgt onze boekhouding voor de totale afhandeling van een gedetailleerde offerte tot overzichtelijke factuur.

Nazorg

Al een halve eeuw stellen klanten hun vertrouwen in ons. Betrouwbaarheid zien we dan ook als een belangrijk fundament. We brengen die tot uitdrukking in het strikt nakomen van gemaakte afspraken en in een excellente nazorg. Al 20 jaar is de samenstelling van ons serviceteam grotendeels onveranderd. Daardoor staan we in nauw, persoonlijk contact met vele leveranciers. Die sterke band bewijst al jaren zijn waarde wanneer er zich problemen voordoen met een levering of het ontbreken ervan. Ook bij schade of mankementen naderhand kan je altijd op ons terugvallen. Met onze contacten en oplossingsgerichte instelling komen we direct in actie om te zorgen dat jouw belangen behartigd worden.