Hoekbank

Dit is een deel van onze collectie

  • Merken

Collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Een hoekbank kopen voor uw nieuwe of huidige woning? Dan bent u bij Carré aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist op het gebied wonen en slapen.

De juiste keuze maken

Een hoekbank kopen is een belangrijke aankoop voor uw nieuwe of huidige woning. De hoekbank moet natuurlijk het juiste formaat hebben, zodat het goed past binnen de afmetingen van uw woonkamer. De banken in ons assortiment zijn in verschillende maten beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om de bank in een 2 zitsbank of 4 zitsbank te krijgen. Kortom, het is allemaal mogelijk.

Verschillende materialen

Hoekbanken zijn er in verschillende maten en kleuren, maar ook zeker in materialen. Iedereen heeft een ander interieur en smaak. In het assortiment van Carré wordt daar rekening mee gehouden. Wij hebben onder andere de volgende materialen voor hoekbanken:

  • Stoffen
  • Leren

Hoekbank met chaise longue

Een hoekbank heeft vaak een verlengstuk aan één van de twee kanten. Dit heet een chaise longue. Dit kan in twee varianten. Zonder rugleuning of een lage rugleuning. Dit verlengstuk zorgt voor extra zitruimte, zodat je met meerdere mensen op de bank kunt zitten. En heb je even zin om te relaxen? Dan kun je met gestrekte benen in de bank zitten!

Hoekbank kopen?

Een hoekbank kopen doe je natuurlijk bij Carré Wonen & Slapen. Bij ons vind je een groot assortiment hoekbanken van diverse A-merken. Maak vrijblijvend een afspraak om langs te komen in onze showroom, of kom gewoon spontaan eens langs. Onze verkoopmedewerkers staan altijd voor u klaar.