Rolgordijnen

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Omarm minimalisme en een strak, verzorgd uitzicht met onze rolgordijnen

Met meer dan 400 rolgordijnen soorten in verschillende kleuren, transparanties en stoffen, vind je gegarandeerd een match die versmelt met jouw interieur.

De stille kracht van onze rolgordijnen komt ook naar voren in het geruisloze bedieningssysteem.

In deze collectie zitten meer dan 400 doeken verdeeld over verschillende kwaliteiten, prijsgroepen, kleuren en transparanties. Het zijn stuk voor stuk prachtige, functionele en unieke stoffen, waarbij extra aandacht werd gegeven aan textuurrijke, ecovriendelijke en brede stoffen.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Automatische rolgordijnen

Kiezen voor gemotoriseerde rolgordijnen, is kiezen voor comfort. Elektrische rolgordijnen zijn mogelijk in iedere woning en in iedere ruimte. Zelfs als je vooraf geen netwerk hebt voorzien. Carré voorziet dan je rolgordijn van een batterij die je oplaadt zoals je jouw smartphone zou opladen. Na iedere oplaadbeurt, kan je weer zes maanden verder.

Contact opnemen

Bediening van rolgordijnen

De keuze van bediening is voornamelijk afhankelijk van het gewenste comfort, echter moet ook rekening gehouden worden met de beschikbare ruimte, de afmetingen en de positie van het rolgordijn.

  • Kettingbediening: vlotte en stille bediening dankzij de geavanceerde, gepatenteerde techniek.
  • Slingerstang bediening: kindveilig en uiterst handig.
  • Elektrische bediening: het summum van comfort. Eens aangesloten aan je domotica of via een app op je Smartphone, bedien je je rolgordijnen waar en wanneer jij dat wil.

Extra service

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Afspraak plannen