Raamdecoratie

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

De verrassende raamdecoratie collectie bij Carré Wonen en Slapen in de regio Volendam en omstreken

Carré is gespecialiseerd in raamdecoratie op maat. Hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel. U kan bij ons terecht voor maatwerk van alle mogelijke soorten gordijnen (rol-, vouw- en plooigordijnen), verticale en horizontale jaloezieën en shutters. Ook monteert Carré Wonen en Slapen de raamdecoratie zelf.

Speciaal voor u hebben wij diverse raamdecoratie geselecteerd! Kwaliteit waar u blij van wordt!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

U kunt bij ons terecht voor maatwerk van alle mogelijke soorten gordijnen (rol-, vouw- en plooigordijnen), verticale en horizontale jaloezieën en shutters.

Contact opnemen

De verrassende collectie bij Carré Wonen en Slapen B.V. in de regio Volendam en omstreken

Wij helpen je graag kiezen uit de vele stoffen, materialen, systemen en functionaliteiten binnen de oneindige mogelijkheden van raamdecoratie. Met onze eigen meet- en montagedienst, ons atelier en team van naaisters houden we de kwaliteit in eigen hand en leveren we maatwerk gordijnen in elke prijsklasse.

Interieuradvies nodig? Onze interieuradviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van advies op maat. Een uniek ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid is binnen handbereik!

Sfeerimpressies van de raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen