Gordijnen op maat

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Gordijnen op maat geven sfeer aan het interieur.

Ben je op zoek naar gordijnen op maat? Dan ben je bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een ruim assortiment in gordijnen en alles op het gebied van wonen. Onze gordijnen op maat zijn beschikbaar in verschillende stoffen en plooien. Denk bijvoorbeeld aan platte plooi gordijnen of vlinder plooi gordijnen. Wij hebben het.  Gordijnen geven warmte en huiselijkheid. Carré Wonen en Slapen B.V. biedt advies en keuze in een ruime collectie kamerhoge stoffen. Door de ruime keuze zijn er altijd wel stoffen of designs die precies bij uw stijl van wonen passen. Naadloos mooi met een maximale hoogte van 340 cm en een oneindige breedte. Bij Carré hebben we een atelier, zodat we zelf alle gordijnen op maat kunnen maken. Nadat u tevreden bent met het ontwerp en de bestelling bij ons geplaatst wordt, duurt het ongeveer 6 tot 8 weken tot dat de op maat gemaakte gordijnen bij u worden afgeleverd.

De gordijnen spelen een belangrijke rol in de woonkamer.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Gordijn merken Carré Wonen en Slapen

Het Atelier ontwerpt de gordijnen op maat

Vitrage

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Afspraak plannen

Wave plooi

Wave is een combinatie van runners die d.m.v. koordjes op vaste afstand met elkaar verbonden zijn en Wave band dat als een breed plooiband aan de bovenkant van het gordijn wordt gestikt. Voor een juiste werking moeten hier ook de speciale Wave haakjes worden toegepast. Door de combi van Runners, Wave band en -haakjes hangt het gordijn in golfvorm onder de rail.

Vlinder Plooi

Dit type plooi wordt veel gebruikt voor inbetweens en vitrages maar kan ook prima toegepast worden bij soepel vallende overgordijnstoffen. Voor gevoerde en/of stuggere gordijnstoffen is deze plooi minder geschikt. Voor een dubbele plooi wordt iets meer stof gebruikt waardoor het gordijn ruimer valt en een rijkere uitstraling heeft dan bijvoorbeeld een enkele plooi.

Gordijnen op maat laten maken?
Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze gordijnen, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.

Afspraak plannen