Karpet kopen? Dan bent u bij Carré Wonen en Slapen aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment karpetten voor in de woonkamer.  Deze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en zijn van hoge kwaliteit. Plan direct een afspraak in om de karpetten te komen bekijken in onze showroom of kom vrijblijvend eens langs!

Voordelen van een karpet

Een karpet heeft verschillende voordelen. Zo zijn tapijten gemaakt van zachte materialen. Dit is natuurlijk heel prettig, want zo is het heel prettig om hier overheen te lopen. Daarnaast geeft een karpet een warme uitstraling. De tapijten zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en soorten en zo kunt u het laten aansluiten op uw interieur. Zo nodigt uw woning echt uit. Met een tapijt geniet je iedere dag van het comfort aan je voeten en van de warme, huiselijke uitstraling.

Bovendien kunnen kinderen ook een stuk veiliger en lekkerder spelen op een zachte ondergrond. Kinderen kunnen namelijk wel eens vallen en een tapijt vangt deze val op. Verder dempt een karpet de gekmakende contactgeluiden en de kaatsende galm. Uiteindelijk heeft u dus veel profijt van een tapijt!

Groot en mooi assortiment tapijten

De collectie karpetten bij Carré Wonen en Slapen is zeer groot. Van eigentijdse, geweven tapijten tot luxe handgeknoopte kleden. We hebben de meest bijzondere, originele en betaalbare pareltjes voor je geselecteerd. Onze ruim duizend tapijtstalen zijn volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant. Met ruim honderd kleuren en motieven kunt u bij ons altijd een tapijt vinden dat bij uw woning past.

Karpet kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit en van onze karpetten? Maak dan eenvoudig en afspraak om het tapijt te komen bekijken in onze showroom. Wilt u graag het volledige assortiment bekijken? Ook dit is geen probleem bij Carré Wonen en Slapen. Onze interieurspecialisten helpen u graag!

Heeft u interesse in een karpet?

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen