Laat de natuur binnen in jouw interieur.

Kies voor warme eenvoud en botanische luxe met de houten jaloezieën. We gebruiken enkel duurzaam hout van de beste kwaliteit. Zo garanderen we jou oneindig genot van je raamdecoratie én dragen we ons steentje bij aan de toekomst van onze planeet.

Daarnaast zorgt de keuze van ons hout ook voor akoestisch en thermisch comfort door het sterke isolatievermogen.

De mogelijkheden voor jouw houten horizontale jaloezieën zijn eindeloos en je stemt de houtsoort, kleur en lamelbreedte helemaal af op jouw interieur. Zo komt nature’s best helemaal tot zijn recht in je woning.

 

Extra service

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Verschillende soorten houten jaloezieën voor iedere ruimte en stijl

We ontwikkelden koordknoppen met een uniek design. Ze zijn altijd passend met het hout naar keuze.

In deze collectie is er keuze tussen verschillende soorten hout. Frosted en Bamboo zijn de matte versies waarvan de laatste een versie van 63 mm breed heeft.

Contact opnemen

Houten jaloezieën met gemotoriseerde bediening

Een elektrische bediening is niet enkel voor houten horizontale jaloezieën op onbereikbare plaatsen, het brengt je ook dat tikje meer gebruiksgemak als je in de zetel ontspant na een drukke werkdag. Je kan kiezen uit het Easy motion gamma (batterijmotor, motor voor schakelaar en motor met ingebouwde ontvanger) of het Somfy gamma (motor voor schakelaar of met RTS ontvanger). Gemotoriseerde jaloezieën worden altijd met een ladderkoord afgewerkt.

Sfeerimpressies van de raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen