Stalen binnendeuren

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Skygate Stalen Binnendeuren, een stalen deur voor iedereen

Skygate biedt high-end stalen binnendeuren van de beste kwaliteit. Deze handgemaakte deuren geven elk interieur een stijlvolle en exclusieve uitstraling.

Skygate levert zowel vaste maten als maatwerk. De Skygate Original deuren, onze vaste maten, zijn in één ontwerp beschikbaar: 4-vaks glasverdeling en in de basis kleur zwart (RAL 9005). Skygate Tailor Made, de maatwerkdeuren, zijn aan te passen in maatvoering, kleur, glas, design en profieldikte.

 

 

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Collectie

Onze stalen binnendeuren plaats je eenvoudig in de meeste deuropeningen. Eerst de kozijnen eruit, vervolgens afwerken en monteren maar! Hieronder volgen een aantal voorbeelden van binnendeuren van staal uit onze collectie.

Draai- of taatsdeur

Door de speciale taatsscharnieren heeft deze deur geen kozijn nodig en draait naar twee kanten open.
v.a. €1.199

Vast paneel

Combineer ze met taatsdeuren tot een stijlvolle entree of een complete vergaderruimte.
v.a. €949

Schuifdeur

Deze deur heeft geen scharnieren, maar hangt aan een robuuste rail. Omdat je soms liever schuift dan draait.
v.a. €1.145

Edel

Skygate Edel: 'Retrochique' variant op de stalen binnendeuren met een hoge kwaliteit brons-coating.
v.a. €1.999

Contact opnemen

Een wereld van verschil met een stalen binnendeur

Skygate Stalen Binnendeuren geven je interieur een boost van luxe, licht en ruimte. Dit allemaal voor een hele vriendelijke prijs. Bovendien zijn deze deuren zeer eenvoudig te plaatsen. Op onderstaande afbeeldingen worden nog een aantal kenmerken van deze deuren weergeven.

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak in met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze stalen binnendeuren, onze service en garanties. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren. U kunt uw afspraak inplannen via onderstaande knop.

Afspraak plannen