Vloeren

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Top kwaliteit, onbeperkt keuze

Carré Wonen en Slapen in Volendam, Noord-Holland, biedt veel keuze op vloeren gebied. Op deze pagina worden een aantal mogelijkheden en leveranciers weergegeven.

Interieuradvies nodig? Onze interieuradviseurs zijn gespecialiseerd in het geven van advies op maat. Een uniek ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid is binnen handbereik!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Tapijt merken Carré Wonen en Slapen

Contact opnemen

Traprenovatie

Professionele traprenovatie

StairSolutions is een professioneel en innoverend traprenovatie merk. Een puur Hollands fabricaat wat geïnstalleerd wordt door professionele monteurs. StairSolutions is een doeltreffende oplossing voor de meeste trapproblemen. Een trap bekleden met onze overzettreden geeft een nieuwe, luxe uitstraling zonder dat daar enig hak- of breekwerk aan te pas komt. StairSolutions traprenovatie maakt van uw oude of nieuwbouw trap een pronkstuk in uw woning. Dit allemaal dankzij eigen fabricage. De trap wordt ingemeten en gemonteerd door vakmensen die weten wat traprenovatie inhoud.

Vinyl

Vinyl is een zachte kunststof vloer. Eenvoudig in onderhoud en voorzien van een sterke toplaag. Voor elk vertrek dus uitermate geschikt. Geen harde contactgeluiden, comfortabel aan de voeten en leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

Tapijt

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in elke situatie. Zo kunnen kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Bekijk tapijt vloeren

Nieuwsgierig geworden? Plan meteen een afspraak met Carré Wonen en Slapen B.V.

Ontdek alle mogelijkheden van Carré Wonen en Slapen, onze service en garanties in
onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd
om u goed te adviseren.

Afspraak plannen