Barkrukken

Maak de keuken of hoge tafel gezellig met onze barkrukken. Check het assortiment en laat je adviseren in onze showroom.

9 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Barkruk kopen? Dan ben je bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres! In ons assortiment vind je allerlei soorten barkrukken die gemaakt zijn van de beste materialen en stoffen. En dat is waar we bij Carré voor staan. Alleen de beste kwaliteit. Bekijk op je gemak het volledige assortiment barstoelen, maak een afspraak voor de desbetreffende stoel of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom!

Een comfortabele barkruk voor elk interieur

Bij Carré Wonen & Slapen vind je alleen de mooiste barkrukken die in élk interieur en bij elke eetkamertafel passen. Alle krukken in ons assortiment hebben verschillende kleuren en materialen. Hierdoor hebben wij voor iedere smaak de juiste kruk beschikbaar. Geniet in alle comfort van je ontbijt, lunch en zelfs het avonddiner in de barkrukken van Carré. Alle barstoelen zijn voorzien van een rugleuning dat zorgt voor een goeie zithouding. Daarnaast zijn sommige barkrukken voorzien van een armleuning wat voor extra comfort zorgt.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een barkruk?

Ben je van plan om een barkruk aan te schaffen? Dan doe je er goed aan om rekening te houden met de volgende punten:

  • Zorg ervoor dat je rekening houdt met de hoogte van de tafel of bar
  • Tussen de zitting van de barstoel en het blad van de tafel of bar moet zo’n 30 centimeter verschil zitten

Voordelen van barstoelen

  • In diverse materialen verkrijgbaar
  • Een vaste barkruk is makkelijk te verplaatsen
  • Een kruk met rugleuning zorgt voor extra comfort

Barkrukken kopen?

Hebben wij een barkruk die perfect bij jouw huidige of nieuwe interieur past? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de barstoel te komen bezichtigen. Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.