Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Eetkamertafel kopen? Dan ben je bij Carré Wonen en Slapen aan het juiste adres. Bij ons vind je namelijk alles op het gebied van stijlvol wonen. Bewonder de laatste trends op het gebied van stijlvol wonen én de beste kwaliteit eetkamertafels.

Soorten eetkamertafels

Bij Carré zijn we altijd op de hoogte van de huidige woontrends. Om deze reden hebben wij dan ook allerlei soorten eetkamertafels in ons assortiment. Zo vind je onder andere bij ons deze verschillende eettafels:

Eettafel op maat

Elke woning is uniek. Hierdoor zijn de afmetingen om jouw meubels te plaatsen voor elke woning uniek. Hierdoor is het altijd passen en meten om alle gewenste eetkamerstoelen, banken en barkrukken in het huis te plaatsen. Bij Carré bieden wij altijd een eetkamertafel op maat. Bijna elke tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de juiste info.

Materialen en kleuren

Naast dat iedereen een eigen wens heeft over de afmetingen, kunnen smaken in kleur en materiaal natuurlijk ook enorm verschillen. Bij Carré vind je daarom eettafels in verschillende materialen als hout en kunststof. Ook het kleurenaanbod is enorm. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld bruine eetkamertafels, zwarte eettafels en nog veel meer. Kortom, bij ons is alles mogelijk!

Eetkamertafel kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze eetkamertafels? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak om de tafel bij ons te kunnen bewonderen op een voor jou gewenst moment. Onze interieurspecialisten helpen je graag bij het kiezen van de juiste eettafel stoelen. Staat er een algehele interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D-ontwerp. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.