Bekijk hier onze recensies

Interieuradvies bij Carré

U kunt bij de samenstelling van uw nieuwe interieur of aanpassingen aan uw bestaande leefomgeving gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team met interieurstylisten.

3x Interieuradvies op maat

Bij Carré heeft u de keuze uit 3 varianten interieuradvies:

Interieurcheck

Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe bank en vind u het moeilijk om een keuze te maken qua stijl maat en kleur, vraag naar onze interieurcheck en wij helpen u de juiste keuze te maken.

2D interieuradvies

Heeft u meerdere nieuwe meubels nodig en vind u het moeilijk om u voor te stellen hoe alles met elkaar matcht? Met het 2D interieuradvies ziet u op de plattegrond of alles qua ruimte goed past en zoeken wij met u alle juiste stoffen, kleuren & items bij elkaar.

3D interieuradvies

Gaat u verhuizen of wilt u (bijna) alles in huis vernieuwen? Dan biedt het 3D advies een oplossing voor al uw woonvragen. Virtueel loopt u door uw nieuwe interieur zodat u een goede voorstelling kunt maken hoe alles straks bij elkaar past.

Afspraak plannen

Natuurlijk is uw inbreng leidend voor het ontwerp maar ons team van interieurstylisten verrassen u graag met suggesties en oplossingen waar u zelf misschien nog niet aan had gedacht. Zij zorgen voor een samenhangend ontwerp dat de sfeer ademt die past bij uw persoonlijkheid. Het eindresultaat is een interieur waar u zich prettig en ontspannen voelt, met familie en vrienden en ook als u alleen thuis bent. Bij Carré Wonen houden we rekening met trends maar voor een klassieke inrichting kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Laat u vrijblijvend informeren door ons team van interieurstylisten, zij staan voor u klaar.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

© Carré Wonen & Slapen, 2021