Bekijk hier onze recensies

Interieuradvies door Carré Wonen & Slapen

Bij Carré Wonen kun je bij de samenstelling van jouw nieuwe interieur of aanpassingen aan jouw bestaande leefomgeving gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team met interieurstylisten. Met een persoonlijk interieuradvies zet jij de eerste stappen naar de woonomgeving waar jij van droomt.

In 3 stappen een nieuw interieur

1
Persoonlijk advies
2
Interieur samenstellen
3
3D impressie

Interieuradvies op maat

Onze stylisten hebben door jarenlange ervaring op het gebied van interieuradvies, een uitgebreid kennis palet. Met gevoel voor harmonieuze kleurencombinaties, materialen en de juiste producten ontwerpen zij jouw droom interieur. Een interieur waar jij als klant jouw eigen smaak en voorkeur voor een bepaalde stijl meteen in zal herkennen. Daardoor zul jij en je familie zich meteen thuis voelen in de nieuwe woonomgeving.

Bij Carré heb je de keuze uit 3 varianten interieuradvies:

  • Interieurcheck
  • 2D interieuradvies
  • 3D interieuradvies
Afspraak plannen

Een samenhangend ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid

Natuurlijk is jouw inbreng leidend voor het ontwerp maar ons team van interieurstylisten verrassen je graag met suggesties en oplossingen waar jij zelf misschien nog niet aan had gedacht. Zij zorgen voor een samenhangend ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid. Het eindresultaat is een interieur waar jij je prettig en ontspannen voelt, met familie en vrienden en ook als je alleen thuis bent. Bij Carré Wonen houden we rekening met trends maar voor een klassieke inrichting kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Laat je vrijblijvend informeren door ons team van interieurstylisten, zij staan voor je klaar.

Nieuwsgierig geworden?

Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij jou thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd om jou goed te adviseren.

© Carré Wonen & Slapen, 2021