Bekijk hier onze recensies

Interieuradvies

Interieuradvies nodig? Bij Carré Wonen kun je bij de samenstelling van jouw nieuwe interieur of aanpassingen aan jouw bestaande leefomgeving gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team met interieurstylisten. Met een persoonlijk interieuradvies zet jij de eerste stappen naar de woonomgeving waar jij van droomt.

In 3 stappen een nieuw interieur

1
Persoonlijk advies
2
Interieur samenstellen
3
3D impressie

Interieuradvies op maat

Onze stylisten hebben door jarenlange ervaring op het gebied van interieuradvies, een uitgebreid kennis palet. Met gevoel voor harmonieuze kleurencombinaties, materialen en de juiste producten ontwerpen zij jouw droom interieur. Een interieur waar jij als klant jouw eigen smaak en voorkeur voor een bepaalde stijl meteen in zal herkennen. Daardoor zul jij en je familie zich meteen thuis voelen in de nieuwe woonomgeving.

Bij Carré heb je de keuze uit 3 varianten interieuradvies:

 • Interieurcheck
 • 2D interieuradvies
 • 3D interieuradvies
Afspraak plannen

Interieuradviseurs

Met deskundige eerlijkheid adviseren onze interieuradviseurs hun klanten tijdens het traject naar een geheel nieuwe inrichting. Wanneer jij advies wilt bij het uitzoeken van een vernieuwde huisstijl, bieden wij jou deze mogelijkheid! Samen zullen wij ook bijpassende meubels en accessoires die de accenten benadrukken kiezen om de aankleding compleet te maken. Onze interieuradviseurs doen hun inspiratie op binnen de bedrijfsomgeving; er wordt gebruik gemaakt van al onze tools binnen het assortiment van Carré Wonen en Slapen. Doordat wij gebruik maken van ons eigen assortiment, heeft dit een positief effect op de inrichting en de kwaliteit van het adviestraject. Wij bieden daarom drie verschillende modellen aan waar je gebruik van kunt maken voor persoonlijk interieuradvies op maat.

Interieurcheck

Dit is de oriënterende fase. Voor zowel de klant als onze stylist. In deze eerste fase worden de verschillende interieurstijlen besproken. Op die manier probeert de stylist erachter te komen welke stijl het beste bij de klant past. Is het bijvoorbeeld de landelijke interieurstijl die de klant altijd al kiest? Dan kunnen wij dat in een modern jasje stoppen. Of wil de klant buiten de comfortzone kijken? Dan worden andere stijlen van stal gehaald zoals luxury en industrieel. Uit deze oriënterende fase zal een interieurstijl komen, die op de wensen van de klant inspeelt. Ook wordt er aan het begin van deze eerste fase, de volgende punten behandeld:

* Hoe ziet de ruimte eruit?
* Hoe is de ruimte opgebouwd?
* Afmetingen van de ruimte
* Wat zijn de verwachtingen en wensen?
* Samenstelling van de bewoner(s) en de bijbehorende levensstijl

Een samenhangend ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid

Natuurlijk is jouw inbreng leidend voor het ontwerp maar ons team van interieurstylisten verrassen je graag met suggesties en oplossingen waar jij zelf misschien nog niet aan had gedacht. Zij zorgen voor een samenhangend ontwerp dat de sfeer ademt die past bij jouw persoonlijkheid. Het eindresultaat is een interieur waar jij je prettig en ontspannen voelt, met familie en vrienden en ook als je alleen thuis bent. Bij Carré Wonen houden we rekening met trends, maar voor een klassieke inrichting kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Laat je vrijblijvend informeren door ons team van interieurstylisten, zij staan voor je klaar.

Interieuradvies 2D

Vervolgens wordt aan de hand van de uitkomst die uit de interieurcheck is gekomen, een 2D visual gemaakt. Op deze manier kan er meer vormgegeven worden aan het uiteindelijke ontwerp. Ook Bij deze fase kan de klant zich oriënteren door middel van meerdere opties binnen ons aanbod.

interieuradvies 3D

Gedurende het traject van het interieuradvies wordt er toegewerkt naar een 3D concept. Na de oriënterende fase wordt er gekozen voor een definitieve uitwerking van het interieur. Vanwege de persoonlijk aandacht die onze adviseurs hun klanten willen geven, hebben wij ervoor gekozen het interieuradvies uit te breiden met dit 3D concept. Vanwege het feit dat alles vanaf één centraal punt geregeld kan worden, zijn de adviseurs op de hoogte van de nieuwste trends, maar ook bekend met ons assortiment. Wanneer er een 3D concept gevormd wordt, leidt dit tot een uiterst gedetailleerde vormgeving van de 3D visuals. Zo bieden onze stylisten de klanten een reallife uitwerking van hun nieuwe interieur.

Voordelen interieuradvies

Voordelen interieuradvies

Wanneer je kiest voor een persoonlijk interieuradvies, profiteer je van een hoop voordelen:

 • Eerlijk advies
 • Advies vanuit ervaring en deskundigheid
 • Hetzelfde aanspreekpunt, dus betrouwbaarheid
 • Alle benodigdheden onder één dak, zoals materialen en producten
 • Er wordt inspiratie opgedaan door de interieuradviseurs binnen de bedrijfsomgeving. Hierdoor werkt ons team met onze exclusieve collectie en onze Socialmediaruimtes zoals Pinterest en Instagram. Wij zijn trots op onze Wonen en Slapen-collectie. Deze collectie bestaat uit een unieke selectie interieurmerken van hoge kwaliteit. Het assortiment loopt uiteen en bestaat uit verschillende woonstijlen. Van klassiek tot industrieel. Doordat wij gebruik maken van ons eigen assortiment en onze eigen diensten, heeft dit een positief effect op de inrichting van het traject. Bijvoorbeeld hoe wij onze diensten in kunnen richten en de inkoop van de interieurbenodigdheden verkrijgen. Alles vanaf één centraal punt geregeld zorgt ervoor dat onze interieuradviseurs op de hoogte zijn van de nieuwste trends.

  Nieuwsgierig geworden?

  Plan direct een afspraak voor interieuradvies

  Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij jou thuis. Als je een afspraak plant nemen we graag alle tijd om jou goed te adviseren.

  © Carré Wonen & Slapen, 2022

  Download onze stijlgids!

  Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Vul nu het formulier in en ontvang jouw gids!