Banken

Ontdek alle banken in onze showroom. Onze stylisten hebben door jarenlange ervaring op het gebied van interieuradvies, een uitgebreid kennis palet.

45 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Nieuwe bank kopen? Dan ben je bij Carré wonen & slapen aan het juiste adres! Bij ons vind je de nieuwste trends op het gebied van design banken, hoekbanken, 2-zits banken en meer! Maak vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezichtigen.

Een nieuwe bank op maat

Bij Carré Wonen kun je bij de samenstelling van jouw nieuwe interieur gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team met interieurstylisten. Met gevoel voor harmonieuze kleurencombinatie en uitgebreide kennis van materialen en producten ontwerpen zij een interieur waarin jij als klant jouw eigen smaak en voorkeur voor een bepaalde stijl meteen herkent. Een origineel interieur waarin je jezelf meteen thuis voelt.

Soorten banken

Bij Carré spelen we altijd graag in op de nieuwste woontrends. Onze interieurspecialisten zijn hier dan ook dag in, dag uit mee bezig. Door onze kennis en expertise kunnen wij dan ook alle soorten banken aanbieden die aansluiten bij de wensen van de klant. Bij ons vindt je o.a. 2 zitsbanken, 3 zitsbanken, 3,5 zitsbanken, 4 zitsbanken en hoekbanken. Kortom, bij Carré vind je het allemaal. Deze banken kunnen wij leveren in alle soorten kleuren en materialen. Hierbij kun je denken aan stof, ledercombi en volledig leder.

Nieuwe moderne bank

Zoals je weet, spelen we bij Carré graag in op de huidige woontrends. Eén van die trends is het zogeheten design bankstel. Een design bankstel is een bankstel dat zo door een topdesigner ontworpen had kunnen worden, maar eigenlijk een ‘gewoon’ bankstel is. De Senno hoekbank is hier een goed voorbeeld van.

Nieuwe bank kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe bank en wil je graag één van onze banken bekijken? Dat kan! Je kunt namelijk heel makkelijk een afspraak maken om de bank van jouw voorkeur te komen zien.

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.