Shutters zijn sfeervol en passen in ieders interieur.

Shutters, ook wel houten binnenluiken genoemd, zijn prachtig vormgegeven, van uitmuntende kwaliteit en bieden voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing. Deze raamdecoratie biedt meerwaarde voor ieders woongenot, ons motto is dan ook: “perfection in every detail”.

Shutters worden op maat gemaakt met de beste materialen. Onze serie is geschikt voor alle ramen en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, imitatie hout voor vochtige ruimtes, en met een duurzaamheidskenmerk. Graag nemen wij je mee in de beleving van ons aanbod!

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Shutters voor alle type ramen

Oneindig veel mogelijkheden

Shutters worden met de hand en op maat gemaakt, zodat deze perfect passen voor verschillende type ramen.

Shutters zijn geschikt voor grote raampartijen, schuifpuien, speciale vormen, draai-kiepramen, (Velux) dakramen en openslaande deuren. Afhankelijk van de situatie worden de shutters in of op je raam gemonteerd.

 

Extra service

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Sfeerimpressies van de raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen