Boxsprings en ledikanten

Ontspannen slapen begint bij Carré. Ontdek hier een deel van ons assortiment.

45 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Bed kopen? Dan ben je bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres! Hier vind je onder andere normale en elektrische bedden van verschillende merken als Auping,  M-line, Serta en Revor. Hier vind je bedden die aansluiten bij de huidige trends. Bekijk snel welk bed het beste bij jou past!

Een bed op maat voor jouw slaapkamer

Bij Carré Wonen en Slapen kun je bij de samenstelling van jouw nieuwe slaapkamer gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team van interieurstylisten. Met gevoel voor harmonieuze kleurencombinaties en uitgebreide kennis van materialen en producten ontwerpen zij een interieur waarin je als klant jouw eigen smaak en voorkeur voor een bepaalde stijl meteen herkent. Een origineel interieur waar jij je meteen thuis voelt.

Soorten bedden

Bij Carré vind je een compleet aanbod in alle soorten bedden. Zo kun je bij ons terecht voor een grote collectie boxsprings,zowel vlak als elektrisch verstelbaar en met en zonder topper. Ook in ledikanten en andere bedombouwen hebben wij een ruime keuze. Bij ons is er ook een mogelijkheid om bedombouwen op maat te maken, met dit maatwerk kunt u het bed helemaal naar eigen wens samen stellen. Verder in de collectie hebben wij twijfelaars, senioren bedden, bedden met spiraalbodems en lattenbodems. Kortom, het aanbod is eindeloos.

Bedden afmetingen

Een goed bed is belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom is het belangrijk dat de afmetingen van het bed op jouw lichaam, en die van jouw partner, zijn afgesteld. Bij Carré bieden wij dan ook alle soorten bedden aan in diverse afmetingen. Of het nou gaat om 1 persoons, twijfelaar, kingsize of queensize, alles is mogelijk. Hieronder vind je een overzicht van wat er bij ons allemaal mogelijk is:

  • 90 x 200 / 210 / 220
  • 100 x 200 / 210 / 220
  • 120 x 200 / 210 / 220
  • 140 x 200 / 210 / 220
  • 160 x 200 / 210 / 220
  • 180 x 200 / 210 / 220
  • 200 x 200 / 210 / 220

Bed kopen?

Bed kopen voor de ultieme nachtrust? Een comfortabel bed met de juiste steun in de stijl van jouw slaapkamer? Maak dan eenvoudig een afspraak om het bed te komen bekijken in onze showroom. Heb je de voorkeur om vrijblijvend eens langs te komen om het gehele assortiment bedden te komen bekijken? Ook dat is geen probleem bij Carré Wonen en Slapen.