Een huiselijke en gezellige sfeer, waar mensen zich ‘thuis’ voelen

Bij Henders & Hazel kan je terecht voor een compleet nieuwe inrichting, maar ben je ook aan het juiste adres voor woondecoraties, verlichting, fauteuils of een nieuwe eetkamertafel. We bieden een compleet assortiment en hebben voor elk wat wils. Wat te denken van keerbare lades of lades die aan twee zijden uittrekbaar zijn? Een nieuwe bank met vele opties, zoals een opberg- of slaapfunctie? Bij Henders & Hazel vind je het allemaal.

Bijzonder in wonen. Henders & Hazel heeft een exclusief ontworpen meubelassortiment voor geselecteerde winkels.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Exclusief assortiment met complete woonprogramma’s

We reizen over de hele wereld om ideeën op te doen en laten ons graag inspireren door andere culturen. Maar we kijken ook naar het leven van alle dag. In nauw teamverband worden de leukste ontwerpen, nieuwe materialen en vormen geboren die het predicaat “exclusief voor Henders & Hazel” waardig zijn. Karaktervol, eigentijds, functioneel en kwaliteit zijn daarbij belangrijke voorwaarden. Om de natuurlijke puurheid van onze houten meubels te onderstrepen worden ook noesten en kleinere planken gebruikt en is de afwerking bijna altijd handmatig.

Afspraak plannen

De stof bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer

Ergonomie en comfort zijn belangrijke uitgangspunten bij het ontwerpen van stoelen enzitmeubelen. Warme stoere stoffen- en ledersoorten zijn met zorg uitgekozen en in harmoniete combineren met de houten meubels. Onze kastenseries, banken, tafels, stoelen endecoraties zijn ook naar persoonlijke smaak onbeperkt te combineren en vormen met elkaarkaraktervolle, eigenzinnige interieurs.

Leder

Keuze uit verschillende type leder

Stof

Keuze uit verschillende type stof

Hout

Keuze uit verschillende type hout

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen.

Ontdek alle mogelijkheden van Henders & Hazel, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Bezoek de Henders & Hazel website

Afspraak plannen