Kasten

Wij hebben een prachtig aanbod van allerlei soorten kasten. Bekijk snel ons assortiment of vraag vrijblijvend advies!

63 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Kast kopen? Dan ben je bij Carré Wonen en Slapen aan het juiste adres! Hier vind je prachtige kasten variërend van opbergkasten tot dressoirs. Deze zijn gemaakt van de beste materialen en hebben de beste kwaliteit. Hier staan wij bij Carré voor! Bekijk hier het volledige assortiment.

Moderne en luxe uitstraling

De kasten van Carré zijn gemaakt van materialen van zeer hoge kwaliteit. Deze hebben een prachtige uitstraling. Een kast zorgt voor een leuke opvulling in jouw huis en maakt het interieur echt af. Bovendien geeft het een strakke en luxe uitstraling. Een kast zorgt er dus voor dat je jouw woning met jouw eigen smaak helemaal uniek kunt maken. Onze selectie kasten kun je goed combineren met andere meubels in de woningen, zoals banken, relaxfauteuils en de eetkamertafel.

Voordelen van een kast

Een kast zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijk jouw spullen kunt opbergen. Zo kun je dit opbergen in een bergkast, wandkast of in een dressoir. Zo blijft het huis er altijd zeer netjes en schoon uitzien. Bovendien kun je alles weer makkelijk terug vinden. Het gebruik van een kast geeft ook als voordeel dat je een deel ervan kunt gebruiken als boekenkast. Zo kun je alle boeken netjes en geordend opbergen. Dit zorgt voor een leuke en sfeervolle uitstraling. Een kast zorgt er dus voor dat jouw woonkamer een schone en mooie uitstraling heeft.

Assortiment kasten

Bij Carré Wonen en Slapen vind je het grootste assortiment kasten. Deze zijn in allerlei verschillende kleuren en maten beschikbaar. Zo hebben wij de volgende kasten direct voor je op voorraad:

  • Bergkast
  • Dressoir
  • Wandkast
  • Vitrinekast
  • TV-meubel
  • Boekenkast

Een kast kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit een van onze kasten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak om uw kast te kunnen bewonderen in onze showroom. Je kunt zelf een gewenst moment bepalen. Onze interieurspecialisten helpen je heel graag bij het kiezen van de juiste bijpassende meubels. Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D-ontwerp.