De horizontale aluminium jaloezieën zijn echte kameleons en komen thuis in élke woonstijl.

Pas de aluminium jaloezieën helemaal aan op jouw maat met een ruime keuze uit verschillende kleuren, lamelbreedtes en afwerkingen zoals mat, glanzend, metallic of geperforeerd.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Varioflex aluminium jaloezieën

De Varioflex verdeelt de jaloezie in twee delen. Je kan elk deel afzonderlijk tuimelen. Zo is lichtinval mogelijk, maar kan je terwijl je werkt of dineert hinderlijk direct zonlicht vermijden.

Contact opnemen

Multicolor aluminium jaloezieën

De veelzijdigheid aan kleuren en afwerkingen maakt het mogelijk om lekker eigenwijs te zijn. Combineer verschillende kleuren in één systeem dankzij Multicolor. Je combineert bijvoorbeeld twee kleursoorten per raam, glanzende of matte afwerkingen van de latten of een modern vintage design door de keuze van de ladderband, je kies het volledig zelf.

Megaview

Iedereen wil licht binnenhalen in huis, maar het weghouden wanneer het nodig zou zijn. Dankzij de Megaview® heb je toch extreem veel zicht naar buiten in open toestand. De lamellen trekken zich per twee op waardoor je een opening van 50 mm creëert als je lamellen van 25 mm gebruikt.

 

Extra service

Staat er een interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Sfeerimpressies van de raamdecoratie verkrijgbaar bij Carré Wonen en Slapen

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen