Fauteuils

Bij Carré vind je alle soorten fauteuils gemaakt van leer, stof én met of zonder voetenbankje. Bekijk snel ons assortiment!

30 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Relaxfauteuil kopen? Dan moet je bij Carré zijn! Bij ons vind je een uitgebreid assortiment relaxfauteuils in verschillende maten, kleuren en materialen. Ook hebben we relaxstoelen met én zonder voetenbankje. Kortom, bij ons vind je het allemaal. Doe je eerst online inspiratie op en kom je vervolgens vrijblijvend langs in onze showroom? Of maak direct een afspraak!

Soorten relaxfauteuils

Carré is al jarenlang één van de specialisten op het gebied van wonen en slapen. Om onze bezoekers de juiste trends op het gebied van wonen te kunnen aanbieden, hebben wij altijd allerlei soorten relaxfauteuils uitgestald in onze showroom. Ook het aanbod op onze website is enorm. Bij ons vind je onder andere de volgende relaxstoelen

Elektrische relaxfauteuil

Op zoek naar een elektrische relaxfauteuil? Ook dan ben je bij Carré aan het juiste adres. Al onze fauteuils zijn namelijk elektrisch verkrijgbaar. Op het oog lijken de stoelen standaard, maar voor elke stoel is het mogelijk deze uit te voeren met diverse elektrische functionaliteiten.

Een relaxstoel zorgt voor rust en comfort

De relaxstoel is vandaag de dag enorm populair. Wie wil er niet na een dag lang werken even comfortabel neerploffen? Dat kan perfect met een relaxfauteuil in jouw woning. Ze zijn er zelfs met voetenbankje of volledig elektrisch verstelbaar.

Relax fauteuil kopen?

Heb je een keuze kunnen maken uit één van onze relaxstoelen? Maak dan direct een afspraak via de gewenste fauteuil om deze te komen bezichtigen op een moment wanneer het jou dan uitkomt. Of heb je toch de voorkeur om vrijblijvend langs te komen in onze showroom om het volledige aanbod relaxfauteuils te bekijken? Bij Carré wonen & slapen kan het allemaal!

Staat er een algehele interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs zijn gespecialiseerd in het vormen van persoonlijk interieuradvies. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Bekijk ook