Bedden

Dit is een deel van onze collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Inspiratie nodig?

Download onze Carré slapen folder Download de folder

Boxspring kopen? Dan bent u bij Carré wonen & slapen aan het juiste adres! Hier vindt u onder andere normale en elektrische boxsprings van verschillende merken als Auping en M-line. Hier vindt u boxsprings bedden die aansluiten bij de huidige trends. Bekijk snel welke boxpsring het beste bij u past!

Een boxspring op maat voor uw slaapkamer

Bij Carré Wonen kunt u bij de samenstelling van uw nieuwe interieur of boxspring gebruikmaken van de deskundigheid en creativiteit van ons team met interieurstylisten. Met gevoel voor harmonieuze kleurencombinaties en uitgebreide kennis van materialen en producten ontwerpen zij een interieur waarin u als klant uw eigen smaak en voorkeur voor een bepaalde stijl meteen herkent. Een origineel interieur waar u zich meteen thuis voelt.

Soorten boxsprings

Bij Carré vindt u een compleet aanbod in alle soorten boxsprings. Zo kunt u bij ons terecht voor een twijfelaar bed, elektrisch verstelbare boxspring, deelbare boxspring en vaste boxsprings. Kortom, het aanbod is eindeloos.

Boxspring afmetingen

Een goed bed is belangrijk voor een goeie nachtrust. Daarom is het belangrijk dat de afmetingen van uw boxspring op uw lichaam, en die van uw partner,  zijn afgesteld. Bij Carré bieden wij dan ook alle soorten boxsprings aan in diverse afmetingen. Hieronder vindt u een overzicht van wat er bij ons allemaal mogelijk is:

  • 90 x 200 / 210 / 220
  • 100 x 200 / 210 / 220
  • 120 x 200 / 210 / 220
  • 140 x 200 / 210 / 220
  • 160 x 200 / 210 / 220
  • 180 x 200 / 210 / 220
  • 200 x 200 / 210 / 220

Bed kopen?

Bed kopen voor de ultieme nachtrust? Een comfortabel bed met de juiste steun in de stijl van uw slaapkamer? Maak dan eenvoudig een afspraak om het bed te komen bekijken in onze showroom. Heeft u de voorkeur om vrijblijvend een langs te komen om het gehele assortiment bedden te komen bekijken? Ook dat is geen probleem bij Carré Wonen en Slapen.

Staat er een interieur make-over op de planning voor de slaapkamer? Onze interieuradviseurs helpen u hier graag bij. Wij bieden de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.