Relaxfauteuils

Dit is een deel van onze collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Inspiratie nodig?

Download onze interliving folder Download de folder

Relaxfauteuil kopen? Dan moet u bij Carré zijn! Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment relaxfauteuils in verschillende maten, kleuren en materialen. Ook hebben we relaxstoelen met én zonder voetenbankje. Kortom, bij ons vindt u het allemaal. Doet u eerst online inspiratie op en komt u vervolgens vrijblijvend langs in onze showroom? Of maak direct een afspraak!

Soorten relaxfauteuils

Carré is al jarenlang één van de specialisten op het gebied van wonen en slapen. Om onze bezoekers de juiste trends op het gebied van wonen te kunnen aanbieden, hebben wij altijd allerlei soorten relaxfauteuils uitgestald in onze showroom. Ook het aanbod op onze website is enorm. Bij ons vindt u onder andere de volgende relaxstoelen

Elektrische relaxfauteuil

Op zoek naar een elektrische relaxfauteuil? Ook dan bent u bij Carré aan het juiste adres. Al onze fauteuils zijn namelijk elektrisch verkrijgbaar. Op het oog lijken de stoelen standaard, maar voor elke stoel is het mogelijk deze uit te voeren met diverse elektrische functionaliteiten.

Een relaxstoel zorgt voor rust en comfort

De relaxstoel is vandaag de dag enorm populair. Wie wil er niet na een dag lang werken even comfortabel neerploffen? Dat kan perfect met een relaxfauteuil in uw woning. Ze zijn er zelfs met voetenbankje of volledig elektrisch verstelbaar.

Relax fauteuil kopen?

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze relaxstoelen? Maak dan direct een afspraak via de gewenste fauteuil om deze te komen bezichtigen op een moment wanneer u dan uitkomt. Of heeft u toch de voorkeur om vrijblijvend langs te komen in onze showroom om het volledige aanbod relaxfauteuils te bekijken? Bij Carré wonen & slapen kan het allemaal!

Staat er een algehele interieur make-over op de planning? Onze interieuradviseurs zijn gespecialiseerd in het vormen van persoonlijk interieuradvies. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.