Relaxfauteuil met hocker

Dit is een deel van onze collectie

Download stijlgids!

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is! Download de gids

Relaxfauteuil met hocker kopen? Dan bent u bij Carré aan het juiste adres! In ons assortiment vindt u diverse relaxfauteuils met voetenbankjes van top kwaliteit. De fauteuils zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zorgen ervoor dat u ontspannen kunt zitten met het bijgeleverde voetenbankje. Kijk snel in ons assortiment om te kijken welke het beste bij u past!

Een geweldig zitcomfort

Wilt u even bijkomen na een lange dag werken? Of wilt u even ontspannen en een boek lezen op een zondag? Dan wil je natuurlijk comfortabel zitten. Onze relaxfauteuils hebben een geweldig zitcomfort en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast biedt de hocker nog extra comfort, zodat je benen lekker languit kunnen.  Heerlijk toch? Zo kunt u dus heerlijk genieten van deze relaxfauteuil met voetensteun. Dit zorgt voor ontstpanning en rust.

Waar zet je een relaxfauteuil met hocker neer?

Je kunt en relaxfauteuil met hocker op verschillende plaatsen neerzetten. Zo staat een fauteuil met een voetenbankje geweldig in iedere woonkamer. Het zorgt ervoor dat u echt een eigen plekje heeft in uw woning.  Hier kunt u lekker lezen of relaxen. Het is bovendien makkelijk te combineren met andere meubels, zoals een bijzettafel of een wandrek.

Daarnaast staat het ook prachtig in een ruime slaapkamer. Zo kun je je eigen hoekje creëren in de slaapkamer waar je lekker tot rust kunt komen. Verder is het ook een praktische oplossing. Je kunt er namelijk tijdelijk kleding neerleggen of ophangen.

Relaxfauteuil met hocker kopen bij Carré

Heeft u een keuze kunnen maken uit één van onze relaxfauteuils met hocker? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak om de stoel te komen bekijken in onze showroom. Heeft u de voorkeur om eens langs te komen om het gehele assortiment fauteuils te komen bekijken? Ook dit is geen probleem bij Carré Wonen en Slapen.  Onze interieuradviseurs helpen u graag!