U-banken

22 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

U-bank kopen? Dan ben je bij Carré Wonen & Slapen aan het juiste adres! Bij ons vind je de nieuwste trends op het gebied van banken. Maak vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezichtigen. Bij ons vind je namelijk een groot assortiment aan de mooiste u-banken. Kijk snel!

Wat is een u-bank?

Een u vormige bank is een bank met twee hoeken. Deze twee hoeken vormen samen een u vorm, daarom wordt de bank een u-bank genoemd. U vormige banken zijn vooral handig in grote woonkamers waar de bank alleen in de kamer staat. De u-bank is de ideale bank voor grote gezinnen waar iedereen graag gezellig bij elkaar is.

U-banken in verschillende stijlen en kleuren

Door het formaat van de u-bank trekt hij meteen aandacht. Je vindt deze banken bij Carré Wonen & Slapen in verschillende stijlen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een rustige uitstraling die als basis dient voor je interieur of voor een opvallende, indrukwekkende en eye-catching look. Bij sommige typen kun je ook uit verschillende materialen en stoffen kiezen. Wil je de u-bank helemaal compleet maken? Vul je bank dan aan met wat sierkussens.

U-bank kopen?

Ben je op zoek naar een u-bank en wil je ons assortiment zien? Dan kun je eenvoudig een afspraak maken om de mooiste banken te bekijken. Staat er een interieurrenovatie op de planning? Onze interieuradviseurs helpen je graag verder. Carré Wonen & Slapen biedt interieuradvies op maat in de vorm van 2D of 3D ontwerpen. Heb je nog andere vragen over onze artikelen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste bank.