Cinewalls

17 items

Filter & sorteer
  • Categorie

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Download brochure

Cinewall kopen? Een cinewall is dé oplossing voor een unieke en indrukwekkende bioscoopervaring in jouw eigen huis. Onze cinewalls zijn speciaal ontworpen om een echte bioscoop sfeer in je woonkamer te creëren. Of je nu een filmliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een manier om jouw woonkamer te upgraden, een cinnewall biedt de perfecte oplossing. Bij ons vind je de perfecte televisiewand voor in je woonkamer. Maak vrijblijvend een afspraak om onze showroom te bezichtigen.

Wat is een cinewall?

Een cinewall is een verlengstuk van de muur waar de tv aan hangt. Vaak bevat deze tv-wand ook een elektrische haard en sfeerverlichting. Bovendien kan de verlenging net zo breed worden gemaakt als de muur, waardoor er ruimte overblijft voor planken en open ruimte voor decoraties, accessoires en boeken.

Cinewalls met elektrische haard

Bij Carré Wonen & Slapen kun je kiezen voor een cinewall met een unieke touch, namelijk een elektrische haard. Onze cinewalls met haard zorgen voor een extra dimensie van luxe en sfeer in je woonkamer. Je hebt de keuze uit een breed scala van haardontwerpen, van moderne tot traditionele stijlen, en wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Tijdens onze afspraak zullen wij de afmetingen van de haard bespreken en in ons ontwerp verwerken, zodat het perfect in je ruimte past. De toevoeging van een elektrische haard zal een geheel nieuw level van luxe en gezelligheid geven.

Een prachtige cinewall op maat laten maken

Bij Carré Wonen & Slapen is het mogelijk om een cinewall op maat te laten maken. Bij ons heb je de keuze uit diverse materialen en stijlen en zul je geadviseerd worden door specialisten om zo de perfecte cinewall te laten plaatsen. Je hebt de volledige vrijheid om het design te personaliseren, met professionele ondersteuning van ons team. Ons team van experts zorgt er voor dat je tv-wand van je dromen tot leven komt en er prachtig uitziet. Wij werken samen met jou om ervoor te zorgen dat elk aspect van het ontwerp aan je wensen voldoet, zodat je een cinewall krijgt waar je nog jarenlang van zult genieten.

Cinewall kopen?

Ben je op zoek naar een nieuwe cinewall die je perfect kunt combineren met een tv en haard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt namelijk heel makkelijk een afspraak maken om de perfecte cinewall uit te kiezen. Onze interieuradviseurs helpen je hier graag bij. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord.