woontrends 2022

Woontrends 2022

Geplaatst op: 31 jan, 2022

Ben je op zoek naar de woontrends van 2022? Zoek dan niet verder! Wij hebben ze allemaal op een rijtje gezet voor je. Dus neem ze snel door!

Warme kleuren

De meest opvallende trend van 2022 is toch wel de overgang van donkere materialen naar natuurlijke lichte tinten. Het gebruik van zachte stoffen in combinatie met lichte houtkleuren. Muurtinten beige, wit en warmgrijs. Ook veel ronde vormen gaan we dit jaar vaak terugzien, zoals ovale eettafels en ronde spiegels. Maar, je ziet het ook steeds meer in de afwerking van meubels. Dit creëert een warmer en vriendelijker effect dan het gebruik van rechte, hoekige lijnen.

stijlvolle bank

Retro kleuren

Een trend die je dit jaar gaat terugzien zijn de kleuren uit de retro periode of de jaren ’90. Ook zwart is nog steeds een hele populaire kleur de vaste lijnen in de woning meer accent te geven. Denk hierbij aan kozijnen en deuren.

Populaire merken

Op het gebied van wonen zijn er inmiddels talloze merken die mooiste meubels en accessoires creëren. Bij Carré Wonen & Slapen werken we dan ook uitsluitend met de beste merken, zodat jouw interieur de uitstraling biedt die bij jouw past. Enkele belangrijke merken die de woontrends van dit jaar bepalen zijn:

Interieuradvies

Vind je het lastig om zelf in te spelen op de huidige trends? Kom dan vrijblijvend eens langs in onze showroom of maak een afspraak. Onze specialisten helpen je graag met een interieuradvies op maat.