Eiken kast

Ben jij op zoek naar een eiken kast als nieuwe aanwinst voor jouw interieur?

Carré Wonen en Slapen biedt een prachtig assortiment aan van diverse eikenhouten wandkasten. Bij de samenstelling van een nieuw interieur of aanpassingen van de bestaande inrichting, kun je gebruik maken van de deskundigheid en creativiteit van ons team. Ons team bestaat uit ervaren interieurstylisten met gevoel voor stijlencombinaties en moderne trends. Met uitgebreide kennis van materialen en producten ontwerpen wij een interieurplan op maat aan. Een eiken kast zal de eyecatcher van de ruimte zijn. Praktisch en modieus en passend bij ieder interieur!

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Eikenhout

Eiken is een van de bekendste houtsoorten ter wereld. De meeste meubels worden van eikenhout gemaakt. Het is een harde en sterkte houtsoort, welke vrij makkelijk te bewerken is. Er zijn diverse soorten eikenhout maar verreweg de meeste meubels worden gemaakt van Europees eiken. Bij Carré Wonen heb je vele mogelijkheden om jouw eiken meubelen samen te stellen. Bezoek onze showroom om onze collectie te bekijken!

Eiken kast op maat

Heb je interesse in een unieke eiken kast? Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid aan voor een eiken kast op maat. Bij ons kun je terecht voor een eiken kast die specifiek voor jou wordt gemaakt, ingericht op jouw persoonlijke smaak en wensen! Van maat tot reliëf, kleur en stijl. Onze eiken kasten worden speciaal op maat én op smaak gemaakt. Meubelmakers van Carré Wonen en Slapen zijn hierin gespecialiseerd. Het ontwerpen en realiseren van eiken kasten op maat zoals wandkasten, kledingkasten, boekenkasten en dressoirs. Kies zelf de indeling en de uitstraling van je kast!

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!