Sfeerhaarden

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Sfeerhaarden collectie

Dimplex Vivente

Deze Vivente-modellen zijn de nieuwste elektrische haarden van Dimplex met Revillusion® technologie. Allereerst door het vernieuwde en verbeterde vlameffect over realistisch gloeiende houtblokken. Er is ook een keuze uit omgevingslichtkleuren die bij uw stijl passen, en mogelijkheid van 4 verschillende achterpanelen die bij de meeste interieurs passen. Slimme bediening en verwarmingsfuncties maken het gemakkelijker dan ooit om op elk moment van de dag of het jaar te genieten van het beste van deze open haard. Die kunnen allemaal worden bediend met een eersteklas afstandsbediening. Verkrijgbaar in 3 maten, in front-, 2- of 3 zijdige layout.

Lees meer Lees minder

Dimplex Opti-V single/double

Een moderne, in de muur ingebouwde haard met de unieke, complete en intense Opti-Virtual vuurervaring, ontwikkeld door Dimplex. Met ultra-realistisch flikkerend vlameffect, vonken die opspringen van de gloeiende houtblokken en het knetteren van een houtvuur, maar toch elektrisch en daarom volledig veilig en onderhoudsvrij, waardoor het een geweldige aanvulling is op zowel commerciële als privéomgevingen. Verkrijgbaar in twee formaten.

Lees meer Lees minder

Dimplex Ignite 50/74

Nieuwe normen voor het ontwerpen en genieten van vuur worden duidelijk gesteld door de nieuwe Ignite XL-serie, die een ongekend panoramisch zicht op de vlammen mogelijk maakt.

De kleur van het LED-verlichte interieur kan worden aangepast aan elke gelegenheid. De stille verwarming start aangenaam snel door verborgen ventilatieopeningen en werkt intelligent en efficiënt. En het kost weinig ruimte en moeite om te installeren. Een serie van hoge kwaliteit.

Lees meer Lees minder

Faber - E matrix

Steeds meer moderne woningen hebben nog maar weinig extra warmte nodig. Een houthaard is vaak geen optie, of ongewenst. Gasloos bouwen is een actueel thema. En we wonen steeds vaker in stedelijke gebieden, waar afvoer van rookgas niet altijd mogelijk is. De unieke eigenschappen van de Faber e-MatriX maken het tóch mogelijk om de woning te verrijken met een royale haard!

De vuurbeleving is namelijk te danken aan een samenspel van opwervelende koudwaternevel en speciale (LED-)verlichting. Zelfs het geknisper van het hout ontbreekt niet. Steeds anders, boeiend, overtuigend… Precies wat wordt verwacht bij een écht haardvuur, maar dan zonder de traditionele beperkingen!
Inspirerend en ‘toekomstbestendig’
De e-MatriX produceert geen warmte. Daardoor is de invloed op verwarmings- en klimaatsystemen nihil. Een gasaansluiting is niet nodig, net zo min als een rookgasafvoer of warmtewerende isolatie. De uitstoot is dus nihil. Voorschriften voor inbouw en gebruik van een gas- of houthaard zijn niet van toepassing. Dit maakt de inbouw in vergelijking met gas- of houthaarden eenvoudiger en maakt ruimte voor grensverleggend design. Want inbouw is vrijwel overal mogelijk!
Het energieverbruik? Minimaal! Zonder de separaat inschakelbare warme-functie is het energieverbruik van de e-MatriX vergelijkbaar met normale kamerverlichting. De (kraan-) waterconsumptie blijft bij gebruik beperkt tot maximaal enkele liters per etmaal.
Een aangenaam en gezond klimaat

De waternevel die wordt geproduceerd draagt bij aan een gezonde luchtvochtigheid van de woning. En doordat het glasvenster niet warm is, is de e-MatriX bovendien altijd veilig bij aanraking. De e-MatriX kan worden uitgevoerd met een kleine, fluisterstille verwarmingseenheid, voor een aangename warme gloed.
De onderscheidende (e-)MatriX serie is winnaar van de meerdere internationale awards.

Lees meer Lees minder

Heeft u interesse in een sfeerhaard?

Plan direct een afspraak met Carré Wonen en Slapen

Afspraak plannen