Laminaat vloer

Laminaatvloeren hebben een kunststof toplaag met een houtprint.

Laminaat vloer laten leggen? Voor de beste vloeren ben je bij Carré wonen en slapen aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste laminaat vloeren van de beste kwaliteit. Deze zijn geschikt voor iedere woning. Deze vloeren zijn in vele verschillende soorten verkrijgbaar. De voordelen van een laminaatvloer zijn: slijtvast, sterk, hygiënisch, bestand tegen de meeste vlekken, kleurecht en door handige doe-het-zelvers makkelijk zelf te leggen. Bekijk snel onze mogelijkheden!

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Brede collectie laminaat vloeren

Wij leveren bij Carré Wonen en Slapen een grote variatie laminaat vloeren. Deze zijn beschikbaar in verschillende decors en kleuren. Daarnaast is er de mogelijkheid uit diverse formaten en uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit vlakke planken, brede planken of extra dikke en lange planken. Je kunt dus zelf jouw voorkeur bepalen. Indien je alle mogelijkheden wilt bekijken, kun je vrijblijvend contact met ons onze interieurspecialisten opnemen.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is advies op maat. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte woonruimte. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.

Afspraak plannen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!