PVC Vloer

PVC (Dryback of click verbinding)

PVC vloer kopen? Daarvoor kun je het assortiment van Carré Wonen en Slapen bekijken. Hier vind je de beste kwaliteit PVC vloeren. De vloeren uit ons assortiment zijn geschikt voor iedere woning. Bekijk snel onze mogelijkheden!

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een houtvrije parketvloer. PVC is de afkorting van ‘polyvinylchloride’. Het is een type kunststof en deze bestaat uit verschillende lagen PVC. Deze vloeren zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor andere soort vloeren zoals laminaat, natuursteen of hout. Deze is zeer geschikt voor ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn. Deze zijn bijvoorbeeld perfect voor in de slaapkamer of woonkamer. Een PVC vloer is ongeveer 2 tot 2,5 millimeter dik en deze zijn voorzien van verschillende looks, zoals een houtlook of een tegellook.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Dryback en/of click verbinding

De PVC-stroken zijn beschikbaar in verschillende verbindingen, namelijk een dryback verbinding en/of een click verbinding. Bij dryback worden de stroken op de ondergrond verlijmd. Bij click worden de stroken vergrendeld middels een click verbinding. Hierdoor ontstaat er één geheel. Bij dryback wordt de vloer dus verlijmd aan de ondergrond en bij een click vloer niet. Er is daarom een andere ondervloer nodig.

Nieuwsgierig geworden? Plan een afspraak!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal mogelijk is? Dan kun je vrijblijvend een afspraak met ons inplannen. Zo kunnen we de mogelijkheden van de vloeren bespreken en kunnen wij het juiste advies voor je opstellen.

Contact opnemen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!