Tapijt

Wat is er fijner dan ‘s avonds na een lange werkdag thuiskomen en zonder schoenen wegzakken in een heerlijk warm en zacht tapijt.

Tapijt is niet alleen warm en comfortabel, het is ook uitermate geschikt als geluidsisolatie. Kenners zeggen zelfs dat de kwaliteit van een geluidsinstallatie in een ruimte met tapijt het beste tot zijn recht komt. Ook zal een kamer direct minder ‘hol’ klinken zodra die is aangekleed met tapijt. En voor kinderen? Tapijt is de meest veilige vloerbedekking, die de handen en knieën van kinderen beschermt wanneer ze aan het spelen zijn. Tapijten geven karakter aan ieder huis. En er kan eindeloos worden gecombineerd: met de ruime variatie in structuur, materiaal en kleur is er voor elke ruimte passend tapijt.

Wat ook tot de mogelijkheden behoort is advies op maat. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte woonruimte. Carré Wonen en Slapen biedt de mogelijkheid voor een interieuradvies op maat in de vorm van een 2D of 3D ontwerp.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Merken

Nieuwsgierig geworden? Plan meteen een afspraak met Carré Wonen en Slapen B.V.

Ontdek alle mogelijkheden van Carré Wonen en Slapen, onze service en garanties in onze winkel of bij je thuis. Wanneer je een afspraak plant nemen we graag alle tijd om je goed te adviseren.

Contact opnemen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!