Auping boxspring

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Auping Nights, Better Days.

Kies voor slaapcomfort op het hoogste niveau.

Op zoek naar een Auping boxspring? Dan bent u bij Carré aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles op het gebied van slapen én wonen. Kom vrijblijvend eens langs om te proefliggen op alle boxsprings van de Auping collectie. Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste boxspring. Een goede nachtrust is de basis voor een gezond lichaam.

Waarom een Auping boxspring?

Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. We brengen ongeveer een derde van ons leven slapend door. Slapen behoort tot de eerste levensbehoefte, net zoals eten en drinken. Over het algemeen heb je tussen de 7 en 9 uur slaap nodig. De kwaliteit van de slaap is daarbij belangrijk. Met Auping kies jij voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Zo word je fris en uitgerust wakker, klaar voor een nieuwe dag. Auping Nights, Better Days.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Creëer je eigen en unieke Auping boxspring

Met een boxspring van Auping heb je een echte eye-catcher in je slaapkamer. Eentje die helemaal past bij jouw stijl. Je kan namelijk kiezen uit diverse kleuren frames, verschillende stoffering en kleuren, hoofd- en voetborden waarbij je tot in detail kan variëren. Een eigentijds ontwerp met het optimale Auping comfort.

Elektrische bedbodems voor jouw bed of boxspring

Elk lichaam is anders. De spiraalbodems van Auping zijn gemaakt voor deze verschillen. Van alle bedbodems heeft de spiraalbodem de meest open structuur. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren.

Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. De spiraalbodems zijn geschikt voor bijna elk bedmodel en verkrijgbaar in verschillende formaten. In combinatie met de matras zorgen de spiraalbodems voor een uitstekende ventilatie. Zo word je fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag.

Het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte zijn elektrisch te bedienen

Door de open structuur van de is er veel ruimte voor aanvoer van schone lucht

Draadloze handset om het rugdeel van de spiraalbodem in elk gewenste stand zetten

Comfortabel lezen, tv–kijken of rustig het laatste nieuws via je tablet bekijken

Afspraak plannen

Auping geeft u ruim keuze in accessoires

De sfeer in je slaapkamer heeft een grote invloed op een goede nachtrust. Auping blinkt al decennia uit in design. Dit levert zowel eigentijdse, als tijdloze en kwalitatief hoogstaande ontwerpen op, waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren. Bij Auping gaan duurzame kwaliteit, design en innovaties met

Contact opnemen

Auping boxspring kopen? Kom vrijblijvend proefliggen!

Ga uitgerust op pad door te slapen op een Auping boxspring. Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen