Bedding Concepts

Droomboulevard Oisterwijk hebben hun eigen boxspringfabriek genaamd Bedding Concepts. Daar maken ze complete boxsprings en matrassen. Het bijzondere is dat ze bijna alles zelf produceren, recht daar op hetzelfde terrein in Oisterwijk. Ze gebruiken alleen de beste materialen en de grondstoffen die ze gebruiken zijn van topkwaliteit, allemaal uit Nederland.

Waren boxsprings in eerste instantie bedoeld voor de luxe hotels en de meer bemiddelden, tegenwoordig kan iedereen thuis genieten van de luxe van een boxspring. De Metropool collectie is van Nederlands fabricaat en de beste kwaliteit. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij De Mooiste Woonwinkel. Uw korting kan oplopen van € 500,- tot € 700,-.

Boxsprings van wereldklasse! Waan jezelf in een luxe hotel in een wereldstad!

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Bekijk de unieke collectie van Bedding Concepts bij Carré Wonen & Slapen

Bekijk de collectie van Bedding Concepts bij Carré Wonen & Slapen Ontdek de prachtige bedden van Bedding Concepts bij Carré Wonen & Slapen en laat je inspireren! Als je wat hulp kunt gebruiken, staan onze interieuradviseurs in onze woonwinkels voor je klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw favoriete Bedding Concepts bedden. Kies uit een uitgebreide collectie kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen die perfect bij jouw stijl passen. Ontdek nu de volledige collectie van het Nederlandse beddenmerk Bedding Concepts bij Carré Wonen & Slapen in Volendam. Heb je nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afspraak plannen