Belakos

Belakos vloeren zijn beschikbaar in vele soorten en kleuren. Het merk is constant op zoek naar de nieuwste kleuren en designs voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Lees hier alles over het merk of bekijk eens ons aanbod.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

De geschiedenis van Belakos

In 1960 is Belakos gestart als een tapijtfabrikant. Het familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel voor tapijt en PVC. Vloeren zijn er in vele soorten kleuren. Het is daarom lastig om een keuze te maken. De deskundige medewerkers van dit merk zijn constant op zoek naar de nieuwste kleuren en designs van de hoogste kwaliteit.

Of het nu gaat om een sfeervol en warm tapijt, een karpet, tapijttegels of Pvc-vloeren, u vindt het allemaal bij Belakos. Het merk is niet alleen in de Nederlandse huiskamers een begrip, maar over de hele wereld! De vloeren worden namelijk overal geplaatst.

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is super warm. Het onderhoud is ook zeer eenvoudig. Naast gezelligheid en het gemak draagt, een pvc-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot. De planken zijn namelijk geluidsabsorberend.

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!