Flexluxflexlux logo

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Flexlux koop je natuurlijk bij Carré Wonen & Slapen. Wij zijn experts in woonproducten en alles wat te maken heeft met een prachtig interieur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van alle producten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat een van onze specialisten je kan helpen. Je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken, hier kunnen wij je alle opties laten zien.

Over het merk Flexlux

Flexlux is opgericht in Aarhus, Denemarken. Jarenlange kennis van meubelvakmanschap en liefde voor het creëren van comfortabele ruimtes is hoe Flexlux is ontstaan. De Deense roots en Scandinavisch designerfgoed zijn de inspiratie geweest van alles wat het merk doet. Een traditie gebaseerd op eenvoud, innovatie, vakmanschap, eerlijke materialen en mooie details. Doordat ze focussen op authentiek Scandinavisch design en functionaliteit, maken ze elke ruimte comfortabel.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Flexlux producten

Flexlux heeft verschillende soorten meubels voor in de woning. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van zitmeubels:

Banken

Relaxfauteuils

Relaxfauteuils met hocker

Afspraak plannen

Embrace your space

Flexlux is een gepassioneerde, vakbekwame en ervaren Deense fabrikant van prachtig vormgegeven banken, design stoelen en relaxfauteuils met oog voor comfort. In onze collecties vind je meubelen gemaakt voor de hedendaagse consument. Door Italiaanse esthetiek, Scandinavische innovatie en Deense designwaarden te combineren, maakt het merk aantrekkelijke, comfortabele en betaalbare kwaliteitsmeubels voor moderne woningen.

Afspraak plannen

Een comfortabele ruimte is belangrijk

Bij Flexlux is het ontwerpen van aantrekkelijke en comfortabele ruimtes de sleutel. Ze geloven dat geweldig design de zintuigen kan prikkelen en ruimtes kan verenigen met gedenkwaardige plekken. Je huis is je toevluchtsoord, een persoonlijke plek waar elke dag belangrijke, bepalende momenten samenkomen. Het is de plek waar je die kostbare momenten kunt creëren, wanneer je uit de dagelijkse sleur stapt en in je speciale ruimte komt. Je huis is waar je gewoon jezelf kunt zijn en de tijd hebt om op te laden, dat is waar je Flexlux vindt.

Afspraak plannen

Duurzaam

Bij Flexlux denken ze aan het milieu en werken ze voortdurend aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Ze maken gebruik van duurzame productiemethoden en nemen verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een groenere omgeving serieus. Duurzaamheid is het uitgangspunt voor alle producten. Van ontwerp tot materialen, verpakkingen, verzending en het eindproduct, het doel van Flexlux is om elke dag duurzame beslissingen te nemen. Zij geloven in duurzaam en modern design. Elk stuk is ontworpen met de veronderstelling dat het veel gebruikt zal worden.

Afspraak plannen