Luxaflex®

Luxaflex® raambekleding koop je natuurlijk bij Carré Wonen & Slapen. Wij zijn specialist op het gebied van raamdecoratie en alles wat te maken heeft met het aankleden van jouw ideale interieur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor alle Luxaflex® producten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat één van onze interieurspecialisten je verder kan helpen. Of kom vrijblijvend eens langs in onze showroom waar wij je alles op het gebied van raamdecoratie kunnen tonen.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Over het merk Luxaflex®

In 1951, zeventig jaar geleden, startten Joe Hunter en Henry Sonnenberg hun bedrijf: de “Hunter Douglas Machinery Corporation”, om een innovatief giet- en productieproces voor lichtgewicht aluminium te ontwikkelen. Joe en Henry wilden iets nieuws op het gebied van raamdecoratie. Oftewel; iets compleet anders dat destijds de standaard was. Een product dat de wereld van de raambekleding op zijn kop zou zetten: horizontale jaloezieën van

Luxaflex® producten

Luxaflex heeft zichzelf de afgelopen tientallen jaren verder ontwikkeld en diverse producten ontwikkeld voor iedere woning en interieur. Hier vind je een overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie:

Duette Shades
Jaloezieën
Plissé Shades
Rolgordijnen

Afspraak plannen

Duette Shades

Jaloezieën

Plissé Shades

Rolgordijnen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!