Olàv Home

Trots zijn we op onze ruime loungebanken, die in bijna alle mogelijke opstellingen leverbaar zijn. Of creëer een knusse zithoek, geheel naar eigen wens, met gebruikmaking van de losse elementen. U kunt eindeloos variëren. Niet alleen onze collectie is zeer uitgebreid, ook in de afwerking en stoffering is er volop te kiezen.

De Olàv Home collectie biedt u een zeer uitgebreid assortiment banken. De kenmerkende landelijke stijl met warme uitstraling vindt u terug in de verschillende modellen die wij u aanbieden.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Een uitgebreid assortiment zitmeubels van Olàv Home

De collectie van Olav Home is zeer uitgebreid en bestaat uit een ruim aanbod aan loungebanken, eetkamerbanken, fauteuils, eetkamerstoelen, barkrukken en hockers. Elk model is aan te passen aan uw wensen in de kleur en stof die past binnen uw interieur. Alle meubels zijn ontworpen en ontwikkeld in eigen beheer en geven uw woonkamer een luxe en exclusieve uitstraling. De meubelen worden uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen die warmte, comfort en luxe uitstralen in uw interieur.

De geschiedenis van Olàv Home

Olav Home wordt in 1999 opgericht door Olav Hendriks. Olav heeft jarenlang ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader en besluit dan om de stap te wagen en voor zichzelf te beginnen. Door de jarenlange ervaring van het team staan kwaliteit en exclusiviteit hoog in het vaandel. Olav Home heeft twee soorten stijlen: Landelijk Chique en Luxury Living

Afspraak plannen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!