Passe Partout

Passe Partout meubelen kopen? Dan bent u bij Carré aan het juiste adres. Wij zijn een officiële verkoper van het dit merk die unieke meubels ontwerpt. Bij ons vindt u alles op het gebied van wonen. Dus kom vrijblijvend eens langs om de meubels van Passe Partout met eigen ogen te beoordelen. Onze interieurspecialisten staan u graag te woord.

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

Deze slogan hadden we van bij onze start in 1998, en hoe meer het verhaal van Passe-Partout wordt uitgeschreven, hoe meer waarde deze slogan eigenlijk krijgt. “Genieten” van het leven. Willen we dat niet allemaal? Carpe diem, pluk de dag. Geniet van elk moment, van elk klein gelukje. Nog zo een slogan die we bij Passe Partout hoog in het vaandel dragen: “kijk niet alleen naar wat je niet hebt, maar ook eens naar wat je wél (al) hebt”.

We houden van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om ons eigen verhaal sterker uit te bouwen. In de reis van het verhaal van Passe Partout hebben we het genoegen gehad om in binnen-en buitenland diverse van zulke mensen, meestal ondernemers, tegen het lijf te lopen. Soms heel toevallig, en dat zijn meestal de interessantste.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Passe Partout meubelen kopen? Maak vrijblijvend een afspraak

Ontdek alle mogelijkheden van alle Passe Partout meubelen, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!