Serta Beddenserta bedden logo

Let op! Dit is een sfeerimpressie van een deel van onze collectie.

Bekijk alle foto's

Serta bedden: We make the worlds best mattress.

Serta bedden koop je natuurlijk bij Carré Wonen & Slapen. Expert op het gebied van slapen in rust met comfort.  Vele mensen gingen u al voor, want de meest toonaangevende hotels kiezen al decennia voor het comfort van de bedden van Serta.

Over Serta

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van bedden, matrassen en boxsprings. Met een ruime historie van meer dan 80 jaar heeft Serta de ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van duurzame slaapsystemen. Hierbij worden duurzame materialen gebruikt en staan kwaliteit en luxe afwerking hoog in het vaandel. Deze constante factor in de slaap-branche is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland.

Nieuwsgierig geworden? Plan direct een afspraak met Carré Wonen & Slapen

Ontdek alle mogelijkheden van onze vloeren, onze service en garanties in onze winkel of bij u thuis. Als u een afspraak plant nemen we graag alle tijd om u goed te adviseren.

Afspraak plannen

Serta boxsprings hebben de beste kwaliteit!

Een Serta boxspring is ontwikkeld om jarenlang mee te gaan. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van metalen frames. De gebruikte materialen zijn 100% duurzaam en voldoen aan alle kwaliteitsnormen. Serta bedden zijn speciaal ontworpen voor de typisch Amerikaanse Serta matrassen. Stevige veersystemen met een uitstekende ventilatie.

Contact opnemen

Iedere nacht slapen in uw eigen samengestelde hotelsuite

De beste materialen verwerkt door de beste vakmensen tot multi-layer slaapsystemen in een fantastisch tijdloos design. Dat is al decennia de keuze van ’s werelds meest toonaangevende hotels als Hilton, Marriot, Crown Plaza en Intercontinatal Hotels.

Een hotelbed met een subliem comfort en uitstekende ondersteuning.

Hoekpoten

Zorgen voor strakke lijnen en een moderne uitstraling

Ronde poten

Zorgen voor ronde lijnen en een klassieke uitstraling

Vierkante poten

Zorgen voor strakke lijnen en een moderne uitstraling

Uitlopende poten

Zorgen voor strakke lijnen en een moderne uitstraling

Maak je bed compleet met Serta bedtextiel en accessoires

Met het bijpassende bedtextiel van Serta maak je je bed compleet. Van luxe dekbedden en hoofdkussens, tot hoeslakens en moltons. En uiteraard alles in de juiste maatvoering, compleet afgestemd op de collectie Serta bedden.

Contact opnemen

Serta bedden kopen? Kom vrijblijvend proef liggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen