Serta

Serta bedden: We make the worlds best mattress.

Serta bedden koop je natuurlijk bij Carré Wonen & Slapen. Expert op het gebied van slapen in rust met comfort. Vele mensen gingen u al voor, want de meest toonaangevende hotels kiezen al decennia voor het comfort van de bedden van Serta.

Over Serta

Serta is een van de grootste merken ter wereld op het gebied van bedden, matrassen en boxsprings. Met een ruime historie van meer dan 80 jaar heeft Serta de ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van duurzame slaapsystemen. Hierbij worden duurzame materialen gebruikt en staan kwaliteit en luxe afwerking hoog in het vaandel. Deze constante factor in de slaap-branche is niet onopgemerkt gebleven. Sinds 2013 is Serta verkrijgbaar in Nederland.

Advies nodig?

Ons verkoopteam helpt je graag!
Neem contact op of bezoek onze showroom.

Iedere nacht slapen in uw eigen samengestelde hotelsuite

De beste materialen verwerkt door de beste vakmensen tot multi-layer slaapsystemen in een fantastisch tijdloos design. Dat is al decennia de keuze van ’s werelds meest toonaangevende hotels als Hilton, Marriot, Crown Plaza en Intercontinatal Hotels.

Een hotelbed met een subliem comfort en uitstekende ondersteuning.

Serta bedden kopen? Kom vrijblijvend proef liggen!

Ga uitgerust op pad! Een vermoeid lichaam vind alle boxsprings lekker liggen. Neem van te voren de afmetingen, zodat u weet of uw favoriete boxspring ook in uw slaapkamer past. Draag gemakkelijke kleding en neem vooral de tijd!

Afspraak plannen

Meer inspiratie nodig?

Laat je inspireren en ontdek wat jouw stijl is!

Onze showroom in Volendam

10.000 m2 inspiratie voor jouw interieur. Kom langs in onze showroom!